Yhteinen Tekijä -seminaari 2026, Huittinen
Elintarvikealan vahvuudet ovat Satakunnan valttikortti. On aika tehdä ne näkyviksi.
Aika
28.04.2026 klo 12:00–16:00
Paikka
Risto Ryti -sali
Risto Rytin katu 70
32700 Huittinen
Kun elintarvikealan tekijät tekevät aidosti yhdessä, syntyy kokonaisuus, joka näkyy kauas. Yhteinen Tekijä -seminaari kokoaa saman katon alle yrittäjät, opiskelijat, asiantuntijat ja kehittäjät eli kaikki ne, jotka haluavat nähdä, millaiseksi Satakunnan elintarvikealan tulevaisuus voi yhteistyöllä kasvaa.
Brändistrategi Toni Lähde ja ministeri Sari Essayah avaavat seminaarissa näkemyksiään siitä, miten Satakunnan elintarvikealasta voidaan rakentaa yhteinen, vahvempi ja näkyvämpi kokonaisuus. Seminaari haastaa ajattelemaan uudella tavalla: miten brändiä rakennetaan, miksi yhteistyö ratkaisee ja millaisia mahdollisuuksia ala pitää sisällään juuri nyt.
Seminaarissa tehdään näkyväksi se, mitä Satakunnan Biolaaksossa on jo saavutettu ja millaiseksi tulevaisuus voi kasvaa. Yksittäisiä paloja yhdistämällä syntyy se, mitä emme voi rakentaa yksin. Tämä tapahtuma sopii sinulle, joka haluat kuulla tuoreita ajatuksia, kertoa kokemuksia ja nähdä, millaisia uusia yhteyksiä syntyy, kun saman katon alle kokoontuu joukko uteliaita, tulevaisuuteen katsovia ihmisiä.
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.
Tervetuloa mukaan!
Kohderyhmä
Aikuiset, nuoret/opiskelijat, seniorit
Hinta
Maksuton
Järjestäjä
Satakunnan ammattikorkeakoulun Teknologisesti vihreämpi ja vireämpi Etelä-Satakunta -hanke / Satakunnan Biolaakso
Yhteyshenkilö
Annika Eklöf, annika.e.eklof@samk.fi
Lisätietosivu
https://satakunnanbiolaakso.fi/tapahtuma/yhteinen-tekija/
