- Tämä tapahtuma on mennyt.
Webinaari: Mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle?
26.5.2020 @ 13:30 - 15:00
Tervetuloa kuulemaan biotalouteen siirtymisestä elintarvikeketjussa! Webinaarissa professori Juha Helenius Helsingin yliopiston Rurala-instituutista alustaa puheenvuorossaan biotalouteen siirtymisen perusteista ja siitä, mitä se voisi merkitä elintarvikeketjulle sekä maaseudulle. Tutkijatohtori, pilotin osallistuja ja viljelijä Kari Koppelmäki Helsingin yliopiston Rurala-instituutista kertoo siitä, miten Hyvinkään Palopuron pilotti syntyi ja millaisia kokemuksia siitä on kertynyt.
Milloin? 26.5. klo 13.30 – 15
Ilmoittautumiset 25.5. mennessä https://forms.gle/Dcg5ov6oYy7cjmjs5
Ilmoittautuneet saavat maanantain 25.5. aikana linkin ja ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen.
Webinaarin ohjelma elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen 26.5.2020
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Elintarvikeketjun ekoteolliset symbioosit Etelä-Savossa -hanke ja Biotalous tutuksi Rajupusu-Leader alueen kunnissa -hankkeet.