- Tämä tapahtuma on mennyt.
Viexpo Virtual Export Event: Kokemuksia elintarvikeviennistä
27.1.2023 @ 09:00 - 11:00
Erityisesti elintarvikeyrityksille suunnattu Kokemuksia elintarvikeviennistä -aamupäivä, jossa kerrotaan yritysryhmähankkeista, pk-yrityksen viennin aloittamisesta ja vientistrategian suunnittelusta. Tilaisuus on osa Viexpo Virtual Export Event -tapahtumaa 26.-27.1. Tutustu koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!
27.1.2023 klo 9-11
9:00
Yritysryhmähankkeen hyödyt pk-yritykselle
–Yritysten kokemuksia Luomuelintarvikeyritysten vientiprojektista
Keskustelemaassa Horst Neumann, Suomisen Maito Oy, Pramod Jayaprakash, Spices Chef, Gallina ja Jan-Ole Sandås, Ab Finnish Superberries Oy, Matti ja Tuuli Kotaja, Finnish Plant, Tuomas Olkkonen, Alavuden öljynpuristamo, Tuukka ja Mervi Turunen, Mood Food Company Oy.
10:00
Birkkalan tila – pk-yrittäjän kokemuksia viennin aloittamisesta.
Yritys on erikoistunut luomuspeltin tuottamiseen ja tuotteita tehdään sekä kuluttajille että teollisuuteen. Vientiin yritys on satsannut enemmän viime vuosina ja kasvua haetaan viennin kautta tulevaisuudessa.
Simo Larmo, Birkkalan tila
10:30
Vientistrategian ja toimenpiteiden suunnittelu elintarvikeyritykselle
Kåre Björkstrand, Viexpo