- Tämä tapahtuma on mennyt.
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
10.6.2021 @ 12:30 - 15:00
Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin.
Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa hahmottamaan omia kehittämistarpeita. Kuluttajien ruokavalinnoissa vastuullisuudella on yhä tärkeämpi rooli ja sen huomiointi on välttämättömyys. Koulutuksessa asiantuntijamme pureutuvat näihin haasteisiin.
Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää paremmin ravitsemuksellista kokonaisuutta ja tuotetiedon vastuullisuutta. Koulutus toteutetaan tehokkaana verkkokoulutuksena MS -Teams alustalla 10.6 klo 12:30-15:00.
OHJELMA
Aloitus
Ruokatrendit, ruokailmiöt ja
ravitsemussuositukset
Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM
Sara Pohjavuori
Ravitsemustiedon vastuullinen deklarointi
Tuotetietoasiantuntija, TtM
Tuulia Lindroos
Reseptiikan ja raaka-aineiden hallinta
ravitsemusnäkökulmasta
Kehityspäällikkö, ETM Sirkku Aarinen
Loppuyhteenveto