- Tämä tapahtuma on mennyt.
Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja
18.2.2020 @ 12:00 - 16:00
Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville.
Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00
Paikka: Jokioisten tietotalo, Humppilantie 9, 31600 Jokioinen
Ohjelma:
12.00-12.30 Tervetuloa työpajaan! Luomubuumi-hankkeen ja osallistujien esittely (oma tuote mukaan)
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus
12.30-13.00 Markkina-aukkoja luomutuotteille päivittäistavarakaupoissa
toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry
13.00-13.30 Luomutarjonnan aukot ammattikeittiösektorilla
kehittämispäällikkö Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu
13.30-13.45 Tutkimusartikkeleja yritystoiminnan tueksi
Sari Autio, Luomuinstituutti
13.45-14.15 Kahvitauko ja tutustumista tuotenäyttelyyn
14.15-14.45 Luomutuotteiden konseptointi – havaintoja myymäläkartoituksesta
projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
14.45-15.15 Yrityspuheenvuoro: Kokemuksia ja kommelluksia uusien tuotteiden kehitystyöstä
yrittäjä Juha Raininko, Rainingon luomutila
15.15-15.30 Keskustelua ja kokemusten vaihtoa uusien tuotteiden kehittämisestä
15.30-16.00 Elintarvikkeiden tuotekehitys, palvelut yrityksille ja tutustuminen FoodPilottuotekehityshalliin
erikoistutkija Tuomo Tupasela, Luonnonvarakeskus
Tervetuloa!
Ilmoittaudu tapahtumaan 10.2.2020 mennessä https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/102850/lomake.html
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, riitta.kaipainen@helsinki.fi, 044 3084569
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, maarit.maki@luke.fi, 0295326374
Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu, outi.vahtila@hamk.fi, 0500 121 261
Tilaisuus on maksuton. Sen järjestää Luomubuumi – lisää luomutuotteita rohkeilla kokeiluilla ja paremmalla osaamisella –hanke yhteistyössä Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun ja Luomussa vara parempi – hankkeen kanssa. Luomubuumi-hankkeen toteuttajana on Luonnonvarakeskus ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja hanketta rahoittaa Hämeen Ely-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020.