Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki

to 11. huhtikuun @ 12:00 - pe 12. huhtikuun @ 15:30

Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on

  • liiketoimintaa kehittävää koulutusta
  • keynote-puheenvuoroja
  • verkostoitumista sekä
  • ainutlaatuinen tuottajat, myyjät ja ostajat kohtauttava FlavourHub, jossa tutustut uusiin, inspiroivia makuja tarjoaviin tuottajiin, verkostoidut alan ammattilaisten kanssa ja luot uusia, mieleenpainuvia ruokakokemuksia.

Aika: To–pe 11.–12.4.2024
Paikka: Haaga-Helian Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki

Katso koko ohjelma ja varmista paikkasi nyt! https://www.lyyti.in/Ruokayrittajien_toimialapaivat_0873

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Urban&Local-hanke, Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke ja Ruokaketju laajemmille markkinapaikoille -hanke sekä Suomen Artesaaniruoka Ry.

***

På svenska:

Uppdatera din kunskap, nätverka och gör affärer! Evenemanget är för dig som uppskattar råvaror av hög kvalitet och innovativa produkter, och som vill vara i framkant vad nya mattrender beträffar. Evenemanget erbjuder

  • Utbildning som främjar affärsverksamheten
  • Keynote-talturer
  • Nya nätverk
  • Flavour Hub, där producenter, säljare och köpare möts, där du bekantar dig med företagare som erbjuder nya och inspirerande smaker, du skapar nya nätverk med branschfolk, samt erbjuds nya matupplevelser att blicka tillbaka till.

Tid:  Tofre 1112.4.2024
Plats: Campus Haaga-Helia, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki

Kolla hela programmet och anmäl dig här: https://www.lyyti.fi/reg/Ruokayrittajien_toimialapaivat_0873/se

Evenemanget arrangeras i samarbete av projekten Urban&Local och Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke samt föreningen Mathantverk i Finland Rf.

#ruokayrittäjät #ravintolaala #hungryforfinland #ruokamatkailu #artesaaniruoka #osaamisenkehittäminen #verkostoituminen #haagahelia #forumviriumhelsinki #yrityssalo #eunrahoittama

Tiedot

Alkaa:
to 11. huhtikuun @ 12:00
Loppuu:
pe 12. huhtikuun @ 15:30