- Tämä tapahtuma on mennyt.
Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä
10.6.2021 @ 14:00 - 16:00
Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla?
Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta hiilijalanjälkilaskurista sekä ajankohtaisia puheenvuoroja ravintola-alan hiilijalanjälkityöstä.
Aika: Torstai 10.6. klo 14-16
Paikka: Online webinaari
Alustava ohjelma:
Tervetuloa!
Mission Zero Foodprint
Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki
Tervehdys ravintola-alalta
Sasu Laukkonen, Ravintola ORA
Hiilijalanjälki ravintola- ja ravintolapalvelualalla
Marja Jallinoja, Luonnonvarakeskus
Kokeiluja ja kehittämistä: Hiilijalanjälki näkyväksi
Ateriakohtainen ilmastolaskuri ravintoloille, Sari Siitonen, Clonet Oy
Kokemuksia kentältä, Pizzeria Via Tribunali
Ravintolan hiilijalanjäljillä: Näkökulmia kentältä -paneelikeskustelu
- Heini Santos, Hesburger
- Tarja Siira, Jamix
- Jonna Pitkänen, Carbon Neutral Tourism