- This event has passed.
Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealalla, Kaakkois-Suomi
20.5.2021 @ 13:00 - 16:15
Kiinnostaako sinua luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeiden ja ruokatuotteiden raaka-aineena? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!
Webinaari järjestetään 20.5. klo 13 – 16.15
14-14.05 Tervetuloa
Ruoka-asiantuntija Hannele Veteli, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry
14.05-14.30 Ajankohtaista luonnontuotealalla
Koulutusasiantuntija Anu Tossavainen, Arktiset Aromit
14.30-15.10 Luonnonkasvit elintarvikkeena: Turvallisuus ja uuselintarvikeasetus
Ylitarkasta ja Anna Mizrahi, Ruokavirasto
Luonnontuotealan yrittäjien tarinat:
klo 15.10-15.35 Luontoemo ja Päijätär®, yrittäjä Pauliina Silva
Luontoemo on sysmäläinen luontais- ja luonnontuotealan yritys, joka tarjoaa myös luonnonyrttiretkiä ja -koulutuksia. Päijätär® on neljän paikallisen yrittäjänaisen yhteinen tuotemerkki.
15.35-16 Lapin Maria, yrittäjä Saska Tuomasjukka
Lapin Maria valmistaa pienenpienessä tehtaassaan Piispanristillä luomuglögejä, -mehuja ja -smoothieita sekä Villipestoja. Maria käyttää aina kun mahdollista aineksia Lapin puhtaasta luonnosta. Lapin Marian Villipesto palkittiin vuonna 2020 Vuoden Luomutuotteena ja toi Suomalainen menestysresepti-kilpailussa 2. sijan.
16-16.15 Lopetus ja hankkeen jatkotoimenpiteet
Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Järjestäjä – Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus / ProAgria Etelä-Suomi ry