- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kevyen viennin mahdollisuudet
2.12.2021 @ 13:00 - 14:00
Mitä veisin tuliaisiksi? Minkä matkamuiston ostaisin?
Jokainen meistä on varmaan miettinyt näitä kysymyksiä. Tilaisuuden teemana ovat alueellisen identiteetin hyödyntäminen markkinoinnissa ja paikallisten tuotteiden muotoilu matkamuistoiksi. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta!
02.12.2021 klo 13.00-14.00
Webinaari Teamsilla ja paikan päällä Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskus, Pulkkilantie 5, Siikalatva
13.00-13.10 Hankkeiden ajankohtaiset kuulumiset Mikko Hyvärinen, Soila Hiltunen ja Kaisa Myllykangas
13.10-13.30 Suomen ruokamatkailustrategia sekä ruokamatkamuistojen mahdollisuudet yrityksille – esimerkkejä & kokemuksia meiltä ja muualta,
Kristiina Havas, FM, projektipäällikkö, matkailun lehtori, Haaga-Helia amk, Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistamishanke
13.30-13.50 Alueen muistoja maailmalle – turistikohteen/matkailukeskuksen näkökulmasta – Case Pudasjärvi
13.50-14.10 Omintakkeiset pohojospohojalaiset mahollisuuvet, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Keskustelua, kysymyksiä
14.30 Lopetus
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!