Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevyen viennin mahdollisuudet

2.12.2021 @ 13:00 - 14:00

Mitä veisin tuliaisiksi? Minkä matkamuiston ostaisin?

Jokainen meistä on varmaan miettinyt näitä kysymyksiä. Tilaisuuden teemana ovat alueellisen identiteetin hyödyntäminen markkinoinnissa ja paikallisten tuotteiden muotoilu matkamuistoiksi. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta!

02.12.2021 klo 13.00-14.00

Webinaari Teamsilla ja paikan päällä Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskus, Pulkkilantie 5, Siikalatva

13.00-13.10 Hankkeiden ajankohtaiset kuulumiset Mikko Hyvärinen, Soila Hiltunen ja Kaisa Myllykangas

13.10-13.30 Suomen ruokamatkailustrategia sekä ruokamatkamuistojen mahdollisuudet yrityksille – esimerkkejä & kokemuksia meiltä ja muualta,
Kristiina Havas, FM, projektipäällikkö, matkailun lehtori, Haaga-Helia amk, Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistamishanke

13.30-13.50 Alueen muistoja maailmalle – turistikohteen/matkailukeskuksen näkökulmasta – Case Pudasjärvi

13.50-14.10 Omintakkeiset pohojospohojalaiset mahollisuuvet, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

Keskustelua, kysymyksiä

14.30 Lopetus

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2021
Aika:
13:00 - 14:00