Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä -webinaari
ke 13. marraskuun @ 13:00 - 14:00
Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta. Puhujina Scandic Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, sekä E.Ahlström Oy Petri Nupponen, toimitusjohtaja.
keskiviikkona 13.11.2024 kello 13-14 Teamsissa
Webinaari liittyy Development of Joint Circular Solutions in the CB Restaurant Sector (Ce4Re) -hankkeeseen, joka edistää keskisen Itämeren alueen ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta. Hankkeen päätoteuttajana on SAMK – Satakunta University of Applied Sciences ja yhteistyökumppaneina latvialainen Vidzemes plānošanas reģions sekä ruotsalainen Ekomatcentrum.