- Tämä tapahtuma on mennyt.
ETS: Ajankohtaiset riskit ja rikokset elintarvikealalla, Teams
Tiedätkö mitä on hybridivaikuttaminen? Entä osaatko varautua kyberuhkiin lain vaatimalla tavalla? Miten elintarvikealan resilienssiä voitaisiin lisätä?
Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran järjestämään webinaarin elintarvikealan ajankohtaisista riskeistä ja rikoksista. Käsittelemme webinaarissa hybridivaikuttamista, kyberturvallisuutta ja kuulemme uusimmista rikoksista elintarvikeketjussa.
Käymme webinaarissa läpi muun muassa mitä hybridivaikuttaminen on ja miten tänä vuonna voimaanastunut kyberturvallisuuslaki vaikuttaa elintarvikealan toimijoihin. Kuulemme myös käytännön kyberturvallisuudesta ja miten elintarvikeketjun rikokset vaikuttavat kaikkiin toimijoihin.
Aika: ke 17.9. klo 9–11
Paikka: Teams
9.00–9.05 Webinaarin avaus Elintarviketieteiden Seura
9.05–9.35 Mitä hybridivaikuttaminen on ja mitä sillä tavoitetaan lehtori, KTT Panu Moilanen, Jyväskylän yliopisto
9.35–10.00 Kyberturvallisuuslaki elintarvikealalla johtava asiantuntija Kirsi Sarkkinen, Ruokavirasto
10.00–10.25 Käytännön kyberturvallisuus elintarvikealalla erityisasiantuntija Perttu Halonen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus
10.25–10.50 Katsaus elintarvikeketjun rikoksiin Ruokaviraston elintarvikeketjulinjan rikostorjuntatiimi
10.50–10.55 Loppusanat Elintarviketieteiden Seura
Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille. Webinaarista tulee tallenne, joka on katsottavissa kahden viikon ajan webinaarin jälkeen.