Loading Events

« All Events

Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola

ke 19. maaliskuun @ 09:00 - 16:00

Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, jo pelkästään huoltovarmuuden näkökulmasta. Lisäksi toimiva, kannattava ja kestävä ruokajärjestelmä voi olla Suomen tulevaisuuden merkittävä kansantaloudellinen kivijalka.

Ruokajärjestelmä eli tuotantopanokset, ruuantuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus ovat myös vahvasti alueellisia asioita. Siksi haluamme myös aluetoimijoita laajasti työhön mukaan.  Järjestämme työpajoja maaliskuussa seuraavasti:

  • Pori 12.3. (Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi)
  • Kuopio 18.3. (Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala)
  • Kouvola 19.3. (Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Uusimaa, Päijät-Häme)
  • Rovaniemi 26.3. (Lappi)
  • Oulu  27.3. (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu)

Lähetämme kutsuja työpajoihin helmikuun alkupuolella, mutta merkatkaa jo päivät kalentereihin. Työpajat ovat yhden päivän mittaisia. Kutsujen lisäksi työpajoihin on mahdollisuus osallistua ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen avataan myös helmikuussa. Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Maa- ja metsätalousministeriö, Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä

Details

Date:
ke 19. maaliskuun
Time:
09:00 - 16:00