Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lootaan, pussiin, vuan käärinkö rättiin? – Elintarvikepakkaukset ammattikeittiöille, Kuopio
Lootaan, pussiin, vuan käärinkö rättiin? – Elintarvikepakkaukset ammattikeittiöille, Kuopio
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimivia pakkauksia ja vahvistamaan yhteistyötä! Tapahtuma on suunnattu pohjoissavolaisille ruoka-alan toimijoille – alkutuottajille, jatkojalostajille ja ammattikeittiöille. Tavoitteena on tuoda yhteen tuottajat ja […]
3 tapahtumat,
Webinaari kerääjien kouluttajille
Webinaari kerääjien kouluttajille
Järjestämme infon kerääjä.fi-palvelusta kerääjäkoulutuksia järjestäville ja suunnitteleville keskiviikkona 9.4.2025 klo 9.30–10.30. Palvelun käytön opastuksen lisäksi käymme läpi vinkkejä, miten palvelussa olevan kurssin ilmoittautumisineen saa sovitettua omaan […]
Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
Kestävää kasvua uusista arvoketjuista – Solumaatalous, webinaari
Kestävää kasvua uusista arvoketjuista – Solumaatalous, webinaari
Kestävän ja kannattavan ruokajärjestelmän rakentaminen vaatii nykyisten ruoantuotantomenetelmien ja arvoketjujen kehittämistä ja uusien tuotantomenetelmien valjastamista ruokajärjestelmän käyttöön. Solumaatalous on lupauksia herättävä ruoantuotantotapa, joka osaltaan vauhdittaa […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruoka 2025, Helsinki
Ruoka 2025 on ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen! Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Biojalostetun metsäteollisuussivutuotteen käyttö maanparannusaineena
Luomuinstituutin webinaarisarja: Biojalostetun metsäteollisuussivutuotteen käyttö maanparannusaineena
Väitöskirjatutkija ja Suomen ekosovellus Oy:n yrittäjä Jukka Kivelä kertoo, miten metsäteollisuuden sivuvirtoja voidaan käyttää luomutuotannossa maanparannusaineena. Ke 16.4.2025 klo 15-16 Jukka Kivelä, Helsingin yliopisto. Liity […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti
Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti
Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana elintarvike-, ravintola- ja ruokamatkailuyritysten päivittäistä toimintaa ja kehitystyötä. Osallistujien ymmärrys vastuullisuudesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle kasvaa. Osallistujat saavat konkreettisia […]
Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]
2 tapahtumat,
Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Webinaariosuudessa käydään mm. trendit 2025, hyvän lahjatuotteen ominaisuudet ja esimerkkejä hyvistä lahjatuotteista meiltä ja maailmalta, asiakkaan tavoittaminen ja myyntikanavat. Työpajassa kehitetään uusia ja innovatiivisia elintarvikelahjaideoita, […]
Hyvä paha ruoka – tutkimustietoa ruoasta Tiedekulmassa, Helsinki ja etänä
Hyvä paha ruoka – tutkimustietoa ruoasta Tiedekulmassa, Helsinki ja etänä
Valmisruoat, lisäaineet, sokeri, suola, erilaiset dieetit – mitä ravitsemuksesta pitäisi tietää ja millaisia väärinkäsityksiä ruokaan ja syömiseen liittyy? Mitä tutkimus kertoo geenien ja ravitsemuksen yhteydestä? […]
1 tapahtuma,
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Etelä-Savo
Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Raahe
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Raahe
Kala-alan yritys tai ammattikeittiön edustaja Pohjois-Pohjanmaalla – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on […]