Loading view.
Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]
Kuinka kertoa vastuullisuudesta vastuullisesti? Mistä uskaltaa viestiä välttyen viherpesulta tai virherpesusyytöksiltä? Miten onnistua viestinnässä hektisen arjen keskellä? Millaisia viestejä asiakkaat arvostavat ja mikä heitä puhuttelee? […]
Asiakkaat odottavat yrityksiltä arvojaan tukevia palveluja ja tuotteita ja vaatimukset vastuullisuuden suuntaan ovat kasvussa. Tilaisuudessa käsitellään vastuullisuuden merkitystä sekä miten kehittää liiketoimintaa, tuotteita ja palveluita […]
Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen. Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen […]
Virtuaaliset Ruokaprovinssikahvit ovat tänään keksiviikkona 1.6.2022 klo 14.00-14.30. Pääsemme Lappajärven laineille ammattikalastaja Sampo Savolan kyytiin sekä haastattelemme Etelä-Pohjanmaan kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Marko Paloniemeä. Linjoille pääsee jo […]
Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraavassa infossa kaksi kehitysohjelmassa mukana olevaa ruokapalvelua kertoo vastuullisuussuunnitelmastaan. Info järjestetään 2.6.2022 klo 13-14. Katso infon ohjelma. […]
Mitä hyötyä on elintarvikkeiden nimisuojauksesta? Webinaarissa keskitytään nimisuojauksen merkitykseen brändäyksessä, viennissä ja ruokamatkailussa, erityisesti kansainvälisten matkailijoiden huomioimisen näkökulmasta. Webinaari 2.6.22 13-14.30 on suunnattu kaikille ruokasektorin […]
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. 3.6. klo 10 - 11 Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu!
Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua? Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta […]
Länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelma, jonka päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, resurssit […]
Tapahtuman tavoitteena on tutustua avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi […]
Den landsomfattande Närmatsdagen ordnas igen 10.09.2022. Nu kan du anmäla dig som arrangör och ordna ett jippo på Närmatsdagen! För gårdar som delta i Närmatsdagen […]
Kuinka kertoa vastuullisuudesta vastuullisesti? Mistä uskaltaa viestiä välttyen viherpesulta tai virherpesusyytöksiltä? Miten onnistua viestinnässä hektisen arjen keskellä? Millaisia viestejä asiakkaat arvostavat ja mikä heitä puhuttelee? […]
Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]
Pirkanmaalaiset maatilat ja elintarvikejalostajat! Nyt on tarjolla näkyvyyttä ja lisämyyntiä heti 2022 kesäkauden alkuun, kun paikalliset jalostajat, pientuottajat ja suoramyyvät maatilat pääsevät esittäytymään Pirkkalan Citymarketilla […]
Mitä haluat ottaa tästä poikkeuksellisesta ajasta mukaasi? Olemme murroksen jälkeisen uuden Euroopan luomisprosessissa ja vihreä siirtymän loikassa. Yrittäjyyden uudet kasvot näkyvät isojen ja pienten yritysten […]
Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta kuluttajalle asti. Aika: Perjantaina 10.6.2022 klo 9.00-11.15 […]
Willejä Makuja -päivässä työpajoja, Williä & Herkullista - makumaailma ja Pop Up myyntitori. Tervetuloa! Vuokatti Safaris, Kipinäntie 16, Sotkamo 10.06.2022 10:30 - 17:00 Tutustu tarkemmin […]
Villiyrttikarkeloissa tutustutaan villiyrtteihin ja nautitaan luonnontuotteista jalostetuista elintarvikkeista, kosmetiikasta ja muista tuotteista ja luontoon liittyvistä palveluista! Tuotteita ja toimintaansa esittelevät luontoalan yritykset, yhdistykset ja muut […]
Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]
Tilaisuuden tavoitteena on: - Tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta - Etsiä tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja - Tutustua ko. kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin - […]
Food from Finland järjestää webinaarin, missä esitellään Japanin markkinapotentiaalia kasviproteiiniyrityksille, 14.6.2022 klo 10-11. Health as well as sustainability are a growing concern and fast growing […]
Tervetuloa infotilaisuuteen kuulemaan hallituksen esitysten sisällöstä ja lausuntokierroksen aikataulusta. Uuden rahoituskauden on määrä alkaa vuonna 2023, jolloin myös uusien lakien on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2023. […]
Etelä-Karjalassa haastatellaan huhtikuussa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen koordinoimana kaupan alan työnantajia koulutus-, osaamis- ja rekrytointitarpeista sekä tulevaisuus- ja suhdannenäkymistä. Toimialatyöpajassa julkaistaan työnantajahaastattelujen tulokset ja keskustellaan tarvittavista ratkaisuehdotuksista […]
Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 15.6.2022 klo 15-16 teemalla: ” Elintarviketurvallisuus ja tapahtumaviestintä!” Luvassa on Lähiruokapäivän järjestäjälle hyödyllinen infopaketti elintarvikelainsäädäntöön, suoramyyntiin, tuotteiden esillepanoon sekä […]
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää kaikille avoimia infoja. Ennustepankki-info 7.6.2022 klo 13 - 14 infossa kerrotaan Ennustepankin toiminnasta ja hyödyntämisestä mm. luomutuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Asiantuntijana […]
In the agroBRIDGES project, we will have an international MAP workshop related to the tools we are developing in the project. In the workshop, we […]
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon kaksi kertaa vuodessa. Ajankohtaisinfoissa esitellään lähiruokaan, luomuun ja luonnontuotteisiin liittyviä […]
Luonnonvarakeskuksen (Luke) järjestämässä webinaarissa kerrotaan luonnonkuminan esiintymisen laajuudesta sekä siitä, miten luonnossa esiintyvät kuminat eroavat toisistaan kasvutavan ja kemiallisen koostumuksen suhteen. Lisäksi luvassa on vinkkejä […]
Hei alkutuottaja ja yrittäjä! Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan biotalouden menestystekijöistä ja ravinteiden kierrosta. Miten ranskalaisen biotalousalueen menestystekijöitä voitaisiin ottaa käyttöön Suomessa? Miten ravinteiden kiertoa voisi […]
Farmari 2022 -maatalousnäyttely järjestetään 30.6. - 2.7. Mikkelin Kalevankankaalla. Farmari on kohtaamis- ja keskustelupaikka maa- ja metsätalouden ammattilaisille, päättäjille ja kuluttajille. Pääteemana on vastuullisuus ja […]