• Artesaaniruoka SM kisat, Kemiönsaari

    Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]

  • Meet the Buyer – EEN Matchmaking Event

    Meet the Buyer- konsepti on Enterprise Europe Network-verkoston järjestämä maksuton on-line matchmaking-tapahtuma ruoka-alan ostajien ja tuottajien kesken. Mukaan pääset rekisteröitymällä Home | Meet the Buyer […]

  • Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaari

    Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun -hanke järjestää maksuttoman Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaarin 21.10.2025. Ohjelma 21.10. klo 11.00-14.30 Klo 11.00 Avauspuheenvuoro, Pirkko Tuominen, luomuasiantuntija, ProAgria Itä-Suomi […]

  • Scale Up Together! project kick-off webinar

    Join us for the launch event of the Scale Up Together! project and enjoy the presentation of best practices. Time: 21 October, 16:00–18:00 (Finland & […]

  • SUVI ry: Katsaus Ruotsin markkinaan ja tutkimuspalveluihin, webinaari

    Tervetuloa SUVI ry:n webinaariin, joka tarjoaa ajankohtaisen katsauksen Ruotsin elintarvikemarkkinoihin sekä suomalaisille elintarvikeyrityksille avautuviin vientimahdollisuuksiin. 22.10. klo 10.00 - 11.00  Webinaarissa perehdytään: Kokonaiskuvaan Ruotsin markkinarakenteesta […]

  • Tietoprovinssi: Kestävät ruokaratkaisut, Seinäjoki

    Tietoprovinssi on vuosittain järjestettävä tiedon noutopöytä, joka esittelee eteläpohjalaista tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta. Tapahtuma on peräti perinteinen. Ensimmäinen Tietoprovinssi järjestettiin vuonna 2011. Vetovastuu on Etelä-​Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksellä […]

  • Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen

    Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Aika: to 23.10.2025 klo 9–12, ilmoittautuminen 20.10. mennessä  Ohjelma Käydään läpi Suomen ruokamatkailun tämänhetkisiä suuntaviivoja ja […]

  • Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen 2

    Tervetuloa ilmoittautumaan Ruokamatkailun osaamisryhmän toiseen hybriditapaamiseen 23.10.2025 klo 9–12. Ruokamatkailun osaamisryhmä on osa Rural Finland Tourism Hub -hanketta. Sitä koordinoi Haaga-Helia AMK:n Hungry for Finland […]