• Saimaan metsien aarteet, Etelä-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala

    Saimaan metsien aarteet -teemaviikko vie metsään 19.-28.9.2025 Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ravintoloissa ja tapahtumissa! Saimaan metsien aarteet tarjoaa hyvää ruokaa, herkullisia tapahtumia ja elämyksiä itäisen […]

  • Visit Finland -seminaari, Turku

    Syksyllä puhaltavat uudet tuulet, jotka toivottavasti antavat vauhtia Suomen talouskasvulle. Matkailualalla on loistavat mahdollisuudet olla yksi tulevaisuuden kasvun ajureista, mutta uudistumista tarvitaan myös tällä alalla. […]

  • FINLABEL Päätöswebinaari

    Kiinnostaako sinua, mikä on premium private labelin kilpailutilanne vientimarkkinoilla ja mita uusia kasvumahdollisuuksia private label-valmistus tarjoaa yrityksellenne? Tervetuloa FINLABEL-tiedonvälityshankkeen päätöswebinaariin ja tulosten julkistustilaisuuteen ti 30.9.2025 […]

  • Keski-Suomen ruokavientiklubi II, Jämsä

    Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Tilaisuuden järjestää FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen osatoteuttaja […]

  • Luomuelintarvikepäivä 2025, Helsinki

    Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma järjestetään 1.10.2025 Ässäkeskuksessa (Fleminginkatu 34, Helsinki). Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, seuraa Pro Luomun kanavia!

  • Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]

  • Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi

    Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. We are happy to have you join us as we explore the role that wild berries […]

  • Ruokayrittäjien yhteiskäyttöiset tilat -työpaja, Helsinki

    Ruoka-alan yrittäjä – etsitkö uusia toimitiloja tai yhteistyömahdollisuuksia? Tervetuloa työpajaan, jossa pääset kertomaan, millaisia (yhteiskäyttö)tiloja ja yhteistyömuotoja juuri sinun yrityksesi tarvitsee! Aika: 7.10. klo 13.00–16.00 Paikka: ARKI […]