Elintarvikejalostuksen hanketreffit, etäyhteydellä

Lämpimästi tervetuloa Elintarvikejalostuksen hanketreffeille 28.10.  Oi jalostamisen jalo taito! Jalostuksella elintarviketuotteiden arvoa saadaan nostettua, mutta se vaatii monipuolista osaamista, tiloja ja muita resursseja. Yhteistyö on yksi […]

Innovaatioiltapäivä Etelä-Savossa

Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä […]

Tiedosta toimintaa maankäyttösektorilla -tapahtuma, Helsinki ja etänä

Maankäyttösektorin ilmastotoimia edistävän uuden tiedon tuottamiseen on laitettu merkittävä määrä rahaa ja työtä. Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuuden viimeisetkin hankkeet ovat päättymässä. Miten tämä tieto saadaan pienentämään päästöjä ja […]

Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano

LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]

Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä  – webinaari, Etelä-Savo

Tietoisku on suunnattu erityisesti tuottajille, suoramyyntitiloille, elintarvikejatkojalostajille eli yrityksille, jotka harjoittavat suoramyyntiä. Aamupäivän aikana luodaan katsaus olemassa oleviin myyntikanaviin ja esimerkkinä kerrotaan Graanin myynti- ja […]

Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu

Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]