H4F: Näin onnistuu kehittäjien ja yrittäjien yhteistyö – Vinkit ja käytänteet
Ruokamatkailun webinaarisarjassa: Aika: 10.9.2024 klo 9.00–10.30 Vieraana Yrityssalon Henna Kyyrä, case Kurpitsaviikot! ”Salo on Suomen kolmanneksi suurin maatalouskaupunki. Meillä tuotetaan merkittävä määrä viljaa, erikoiskasveja, avomaan vihanneksia, marjoja […]
Elintarviketeollisuus-messut 2024, Tampere
Elintarviketeollisuus-messut esittelee toimialan uusimmat innovaatiot, tuotteet palvelut ja menetelmät. Tapahtuma kokoaa alan toimijat ja sidosryhmät yhteen ja on erinomainen kohtaamispaikka yrityksille ja organisaatioille, jotka kehittävät […]
Vastuullisuus liiketoiminnan moottorina: menestystä ruokaketjun alkupäässä, Pohjois-Pohjanmaa
Liity mukaan Teamsin kautta järjestettävään koulutukseen, jossa pureudumme vastuullisuuden merkitykseen ja mahdollisuuksiin alkutuotannossa. Tämä koulutus tarjoaa yrittäjille näkökulmia ja käytännön vinkkejä siitä, kuinka vastuullisuus voi […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Parempia satoja ja ilmastonsuojelua luomuviljelyssä
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Wemmi sadonkorjuumarkkinat Jyväskylässä
Kotimaista ruokaa, mm. luomu- ja lähiruokaa ja syksyn satoa järvistä, pelloilta ja puutarhoista. Mukana on myös runsaasti laadukkaita kotimaisia kädentaidon tuotteita. Tapahtumatarjonnan kruunaavat maistuvat ruoka-annokset ja kahvilatuotteet. 14.-15.9.2024 Jyväskylän Paviljonki […]
Elimäen Lähiruokamessut
Tervetuloa uudistuneille lähiruokamessuille syyskuun puolivälissä! Suomen suurimmat Lähiruokamessut järjestetään 14.-15.9.2024 klo 10 – 16. Messut järjestetään Elimäen Mustilassa, kuutostien varressa. Lähiruokatori on uudessa paikassa, Alppiruusussa 6- tien […]
Herttoniemen sadonkorjuujuhlat, Helsinki
Perinteiset Herttoniemen Sadonkorjuujuhlat vievät entisajan sadonkorjuujuhlien tunnelmaan Herttoniemen kartanolla su 15.9. klo 12.00 - 17.00! Knusbackan museoalueella Marko Haavisto & Poutahaukat johdattavat suomalaisuuden mielenmaisemiin sekä […]
Kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista uutta tietoa, webinaari
Kotimaista kalaa ruoaksi monipuolisemmin ja turvallisemmin (EU-kalat IV) -hankkeen loppuseminaari järjestetään 16. syyskuuta 2024. Samalla julkaistaan 2,5-vuotisen hankkeen loppuraportti. EU-kalat IV -hankkeessa on tutkittu sekä terveydelle […]
Motivan vertaisoppimistilaisuudet elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja tekeville
Tilaisuudessa opit muun muassa, miten otat kestävyys- ja vastuullisuusnäkökulmat mukaan hankinnan valmisteluun jasovellat kriteereitä hankintaan. Lisäksi saat vinkkejä markkinavuoropuhelun ja -kartoituksen tekemiseen sekä, miten parhaiten […]
Tuohta tarinoista -webinaari, Saimaan seutu
Webinaarissa saat asiantuntijan tietoiskun tarinallistamisesta liiketoiminnassa, työkalupohjan tuotteistamisen tueksi sekä kuulet yrittäjäkollegan kokemuksia menetelmän käytöstä. Pääset kertomaan hankkeen työryhmälle yrityksesi toiveista ja tarpeista tarinallistamisen parissa, […]