Elintarvikealan opintomatka Öjebyn Agro Parkiin, Ruotsiin
Lähde ClimateFood-hankkeen matkaan tutustumaan naapurimaan ilmastoviisaaseen elintarviketuotantoon. Opintomatkalle pääset mukaan joko Rovaniemeltä, Torniosta tai Oulusta. Reissu on avoin kaikille; ruoantuottajille, elintarvikeyrityksille, ruokasektorin kehittäjille ja muille kiinnostuneille. Opintomatkalle […]
Satoa Food Festival Kuopiossa
Satoa -ruokafestivaalia juhlitaan Kuopiossa perinteisesti pe-la elokuun lopulla Kuopion Torilla. Iloinen ruokafestivaali on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pieniä ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä […]
Sosiaalinen media maanviljelijöille: vastuullisuuden näkyväksi tekeminen, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa ainutlaatuiseen koulutukseen, joka tarjoaa maanviljelijöille käytännön työkaluja ja strategioita sosiaalisen median hyödyntämiseen. Tässä koulutuksessa opit erilaisten somekanavien erot ja niiden tehokkaan käytön, ymmärrät algoritmien […]
Lähde mukaan näytteilleasettajaksi elintarvikealan messuille Saksaan!, infotilaisuus
Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta lähteä Grüne Woche -messuille Berliiniin 17.-26.1.2025? Tervetuloa kuulemaan lisää messuista ja eri tavoista osallistua niille maanantaina 26.8.2024 klo 15.00 Teamsiin. Tilaisuudessa kertomassa tapahtumasta […]
Maaseutututkijatapaaminen, Iisalmi
Vuoden 2024 maaseutututkijatapaaminen järjestetään Iisalmen Runnissa 28.–29.8.2024 teemalla ”Maaseutu kriisien maailmassa”. Tapaamiseen osallistuu tutkijoiden lisäksi runsaasti maaseudun kehittäjiä ja muita kiinnostuneita. Ilmoittautuminen 14.8. mennessä! Tutustu […]
Kauhajoen Ruokamessut
Kauhajoen Ruokamessut – Luonto lautasella järjestetään 30.8.-1.9.2024! Vuosittain Hämes-Havusen idyllisessä pohjalaismiljöössä järjestettävillä messuilla pääsee taas maistelemaan makujen laajaa kirjoa, keräämään itselle uusia vinkkejä omaan kokkaukseen […]
Luonnon päivä luomutiloilla
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 31.8.2024. Tuolloin on mahdollista kertoa yleisölle omasta tilasta ja luomutuotannosta sekä myydä tilan tuotteita. Nostamme tapahtumaan osallistuvia tiloja esille tapahtumasivuilla […]
Lähiruoan ja kotimaisen ruoantuotannon tilanne ja merkitys kestävässä ruokajärjestelmässä
Millainen merkitys lähellä tuotetulla ruoalla on ruokajärjestelmän kestävyyden näkökulmasta? Entä miten kestävämpää ruokajärjestelmää voidaan rakentaa, ja mitkä tekijät sitä hidastavat? Aiheesta keskustelemassa viljelijä ja sometähti […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä
Syyskuun tutkimustiistaissa 3.9.2024 klo 9-10 Nina Grönqvist Helsingin yliopistosta esittelee maisterintutkielmaansa liittyviä tuloksia otsikolla ”Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä”. Nina Grönqvist on tutkinut […]
Tuotteistamisen tuki -kiertue Joensuussa
Kaikille avoin Tuotteistamisen tuki -tapahtuma kiertää tapaamassa elintarvike- ja käsityö/designalan yrittäjiä kolmessa maakunnassa 3.-5.9.2024 Tuo ruokalahjatuotteesi arvioitavaksi ja hae asiantuntijoiden vinkit tuotekehitykseen! Tuotteistamisen tuki -tapahtumassa […]