Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä

Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […]

Agri-Food Future, Iisalmi

Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […]

Grüne Woche, Berlin

Grüne Woche is one of the most traditional trade fairs nationwide and one of the best-known events in Germany. Founded in 1926 in the Berlin […]

Luomuelintarviketuotannon infopäivät, Lappi

Lisää Luomua Lappiin – tiedonvälityshanke järjestää Ammattiopisto Lappiassa (Kätkävaarantie 69, Loue) Luomuelintarviketuotannon infopäivät. Päivän asiantuntijana toimii Jaana Elo. Ilmoittautuminen 18.1.2024 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi Ohjelma 23.1.2024 8.30 – […]

Itämeren ruokavalio -webinaari

Lämpimästi tervetuloa Ammattikeittiöosaajat ry:n ja John Nurmisen Säätiön järjestämään maksuttomaan webinaariin! Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ottavat huomioon myös vaikutukset ympäristöön ja siten Itämereen. Tule kuulolle, miten […]