Artesaaniruoan SM-kilpailut Rovaniemellä
Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]
Lihajatkojalosteita Artesaaniruokakriteerein -työpaja, Etelä-Savo
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kolmen päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia lihajatkojalosteita, arvioimme näitä ja […]
Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille Salossa
BikeMenu2-hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille! Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet ruokapalveluja tai elintarvikkeita tuottavat yrittäjät, kehittäjät ja palvelujen käyttäjät. Salossa 25.10.2023 klo […]
Lautasella-erityisruokavaliomessut, Helsinki
Keliakialiitto ja Messukeskus järjestävät Lautasella 2023 -erityisruokavaliomessut Helsingissä 28.–29.10.2023. Lautasella-lavan ohjelmassa on luvassa asiantuntijoiden puheenvuoroja, kiinnostavia haastatteluja, paneelikeskusteluja, vertaiskokemuksia ja arjen vinkkejä. Kävijöille tarjoillaan tuoretta […]
Luonnontuotealalle tehoa digitalisaatiolla ja teknologialla -webinaari
Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio ja teknologiset ratkaisut voivat tarjota luonnontuotealalle! Luonnontuotealan arvoketjujen tehostamiseksi tarvitaan nykyistä aktiivisempaa avoimen tiedon, digitalisaation ja uusien teknologisten ratkaisujen hyödyntämistä. Alan kestävä […]
Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä, Mikkeli
Etelä-Savossa tuotetaan erinomaisia elintarvikkeita, joille on tarjolla myös kansainvälisiä markkinoita. Tule kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä kansainvälisistä markkinoista, ilmastoviisaudesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan yrittäjille, […]
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa
Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta […]
Luomupäivät Mikkelissä
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Mikkelissä 1.–2.11.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teema on ”monimuotoisuudella […]
Ruokamatkailu – Arctic Food Lab -verkoston tapaaminen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaa
Ruoka- ja elintarvikealan yrittäjä ja alan toimija – tervetuloa ruokaverkoston yhteiseen tapaamiseen Ouluun 2.11 klo 12-16! Ruokamatkailussa on mahdollisuuksia! Tule kuulemaan yrityksien ja hanketoimijan puheenvuorot […]
Food SystemiCity kick-off for business development, Helsinki
Decentralized local food production and distribution enhances agrifood sustainability and food security. This creates new business opportunities for actors in the built environment. Future food systems […]