Mitä tarttis tarjota? Helpot suomalaiset ruokatuotteet matkailuyrittäjälle -webinaari
Kaikki matkailijat syövät, mutta kaikki matkailuyrittäjät eivät välttämättä ole kokkeja. Tämän webinaarin kuunneltuasi ihastutat asiakkaasi suomalaisilla maukkailla ruokatuotteilla – helposti! Aika: 10.10. klo 9–10.30 Rennon, […]
agroBRIDGES: Keys to boost the Short Food Supply Chains, webinar
'Keys to boost the Short Food Supply Chains' is an online event organized by CTA in the framework of the European agroBRIDGES project. The aim of this […]
Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala
Vihannesyrittäjyys, oma jaksaminen ja työhyvinvointi Aika ja paikka: 10.10.2023 klo 12-16 Teams Ilmoittautuminen: https://bit.ly/vihannesyrittäjyys Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä infossa […]
Satakunta lautasella
Perinteistä Satakunta lautasella päivää vietetään Otson päivänä 11.10.2023. Lisätietoja myöhemmin.
Ruokahävikki ja eurot, webinaari
Webinaarissa tarkastellaan ruokahävikinhallintaa talouden näkökulmasta Ke 11.10.2023 klo 14-15, Teams Kokemuksia jakamassa: Heini Oksala, erikoissuunnittelija, HUS, Runkopalvelut Anne Hautamäki, ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö, Iin kunta Mika […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista elintarvikehuoneistolle, Oiva-tarkastuksen näkökulma
4.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta omavalvonnan näkökulmasta 11.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta 18.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta – näytteenotto ja hygienia Lisätietoa Paivi.Matilainen@proagria.fi
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana leipä
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
Artesaaniruoan SM-kilpailut Rovaniemellä
Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]
Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 5
Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi […]