Lepaa 2023
Lepaa-näyttelyssä tavataan tuttuja ja työkavereita sekä tutustutaan paikan päällä uutuuksiin. Lepaa 2023 järjestetään 17.–19. elokuuta 2023 Lepaalla Hattulassa Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä […]
Kasvotusten kalasta -tapahtuma – Kalan digijälki-hankkeen loppuwebinaari
Elinkeinokalatalouden digitalisaatio 2030 torstaina 17.8.2023 klo 13.00–17.00 Ohjelmassa muun muassa, millaisia mahdollisuuksia uusi teknologia voi tuoda kotimaisen kalan edistämisen kokonaisuuteen, jäljitettävyydestä, kalatalouden valvonnan uudistuksista ja […]
Herkkujen Häme, Hämeenlinna
Herkkujen Häme, maakunnallinen ruokatori, rakentuu Hämeenlinnan torille torstaina 17.8.2023 klo 15-19. Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, […]
Ollikkalamessut, Kannus
Lämpimästi tervetuloa Kannukseen Ollikkala-messuille tutustumaan maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin 18.-19.8.2023! Tutustu maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin! Mukana teknologiaa pellolta, navetasta ja metsästä sekä eläimiä, hyvinvointia […]
Vastuullisempaa kattausta, Helsinki
Ovatko vastuullisuus ja ravitsemisala lähellä sydäntäsi? Jos ovat, niin tule ehdottomasti kuulemaan mitä meillä on näistä teemoista kerrottavana! Vastuullisempaa kattausta -tapahtuma 21.8.2023 Helsingissä klo 14:30-18:15 […]
Erikoiskasveista uusia liiketoimintamahdollisuuksia, Halsua
Tilaisuudessa esitellään Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostamiselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla -hankkeen (Erikoiskasvit) tuloksia, Makuaarteet -hankkeen ja N63Herbs -hankkeen tavoitteita ja toimenpiteitä. Aika: 22.8.2023 klo 09:15 […]
Kestävyyttä kevät- ja syysmuotoisista erikoiskasveista, Jokioinen
Kevät ja alkukesä ovat jälleen olleet säiden suhteen poikkeuksellisia, ja kylmyys tai kuivuus on vaikeuttanut kasvien kasvua. Vettä lopulta saatiin, mutta sitä kaivattiin paljon aiemmin. […]
Ruoka ja Teknologia – NYT!, Seinäjoki
Seinäjoen ammattikorkeakoulu kutsuu ruoka-alan yrityksiä ajankohtaisen tiedon ja teknologian äärelle. Haluamme auttaa yrityksiä menestymään NYT eikä vasta tulevaisuudessa! Tarjolla hyviä puheenvuoroja (Atria, Foodwest, Robert Nemlander) […]
Webinaari FSSC 22000 -standardin version 6 uusista vaatimuksista
HACCP-tiimin vetäjä tai jäsen, laatupäällikkö tai laatuvastaava. Ilmoittaudu FSSC 22000 -standardin uuden 6-version muutoksia koskevaan webinaariin. Foodwest Oy järjestää keskiviikkona 23.8.2023 kello 12:30-14:30 (Teams) webinaarin, jossa […]
Miten ruokajärjestelmän toimijat voivat arvioida ympäristötekojen oikeudenmukaisuutta?, webinaari
Just food -tutkimushanke on kehittänyt reilua ruokamurrosta tukevan Reiluustyökalun, joka on tarkoitettu julkisen hallinnon, yritysten, ruokapalveluiden ja järjestöjen ympäristötekojen suunnittelun, päätöksenteon sekä toimeenpanon tueksi. Työkalu auttaa arvioimaan ympäristötoimia oikeudenmukaisen ruokamurroksen näkökulmasta ja […]