Lähiruoka ja luomu -tapahtuma Helsingin Messukeskus
Herkkuja luomuna ja läheltä Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit […]
Työpajat elintarvikealan yrittäjien ja julkisen sektorin välisestä yhteistyöstä, Etelä-Pohjanmaa
Elintarvikealan yrittäjät, kuntien ja muiden julkisten tahojen ruokapalvelujen edustajat sekä kehittäjätoimijat – tervetuloa keskustelemaan hyvistä yhteistyömalleista Alavudelle 28.3.2023 tai Kurikkaan 31.3.2023 klo 9 - 11.30 […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 3.4.2023 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffit, Jyväskylä
Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Keittiömestareiden ja ruoka-alan yrittäjien yhteisille Lähiruokatreffeille maanantaina 3.4. klo 18 – 19.30! Lähiruokatreffit ovat keskisuomalaisten tuottajien ja jalostajien sekä keittiömestareiden kohtaamis- ja […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Huhtikuun tutkimustiistaissa Kirsi Korhonen Luonnonvarakeskuksesta kertoo lyhyistä ruokaketjuista otsikolla: Kuluttajavetoiset ruoan hankintakanavat – katsaus pohjoispohjalaisten ruokapiirien toiminnan kehitykseen. Esityksessä tarkastellaan perinteisten ruokapiirien yhtäläisyyksiä ja eroja […]
Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä, Seinäjoki
Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä tiistaina 4.4.2023, Seinäjoen Framilla (vain paikan päällä) a. Aamupäivä klo 9–12: Yhteistyön avulla kohti menestystä -lähiruokatoimijoiden yhteistyö- ja verkostoitumistyöpaja. (YDIRE-hankkeen järjestämä tilaisuus). […]
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari
Teot sanoiksi – vastuullisuusviestintä kansainvälisillä markkinoilla -webinaari pureutuu kysymyksiin kuten mitä asioita vastuullisesta toiminnasta saa ja kannattaa kertoa? Miten viestiä vastuullisuudesta pakkauksissa, kotisivuilla ja muissa […]
Tulevaisuusseminaari, Huittinen
Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoimaimago -hankkeen Tulevaisuusseminaari 13.4. lähestyy! Tapahtuma on tarkoitettu kotieläintuottajille, lihataloille, meijereiden edustajille ja kaikille sidosryhmille sekä niille, joita […]
Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […]
Maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus
Pellervon taloustutkimus julkistaa kevään 2023 maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa tiistaina 18. huhtikuuta klo 10.00. Millaiset ruokamarkkinanäkymät ovat uuden hallituskauden alussa? Miten kustannukset ja hinnat […]