• Viexpon järjestämä elintarvikealan markkinaselvitysmatka Tanskaan

    Viexpo järjestää elintarvikealan markkinaselvitysmatkan Tanskaan (1.-4.11.2022) Agro Food Parkiin ja Foodtech Herning messuille marraskuun alussa. Matkan aikana päästään tutustumaan mm. Agro Food Parkissa toimiviin elintarvikealan […]

  • Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

    Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

  • Joulun parhaat vegaaniset ruoat Aistikattilassa, Turku

    Lämpimästi tervetuloa Turun yliopiston Brahea-keskuksen järjestämään tapahtumaan, josta nappaat herkulliset ideat mukaasi. Esittelemme laajan kattauksen kotimaisia kasviperäisiä proteiineja sisältäviä jouluruokia Turun yliopiston Aistikattila-tilassa, jonka miljöö […]

  • Ruokahankinnat muutoksen rattaissa, Turku

    Tilaisuuden tavoitteena on herättää keskustelua ruokahankintojen merkityksestä muuttuvassa maailmassa. Kestävyysnäkökulmat ja kansallinen huoltovarmuus tulee huomioida samalla kun valmistetaan maistuvaa ja terveellistä ruokaa eri kohderyhmille varhaiskasvatuksesta […]

  • Valtakunnalliset Green Care -päivät

    Valtakunnallisten Green Care -päivien 2022 teemoja ovat polyvagaalisuus turvallisuustyökaluna epävakaassa maailmassa & Green Care -palveluja hyvinvointialueille. Päivät järjestetään kokoushotelli Murikanrannassa, Terälahdessa, Tampereen kupeessa 3.-4.11.2022. Lisätietoja […]

  • ELLI-hankkeen Laatustandardit -koulutustilaisuus

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika: 3.11.2022 klo 10–12 ja 13–15 Paikka: Teams-etäkoulutus Asiantuntija Jouni Ortju, toimitusjohtaja Laatukoulutus Jouni […]

  • Teams-info: Ajankohtaista elintarvikesektorilla, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään koulutustilaisuuteen! Tarjolla infoa ja koulutusta elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevien pakkausmateriaalien vaatimuksista ja erityisesti pakastekuivatuille elintarvikkeille tarkoitetuista […]

  • Mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?, Ii

    Koulutuksen aikana kuulet mitä asioita aloittavan yrittäjän tulee huomioida yritystoimintaa aloittaessa. Miksi tarvitaan liiketoimintasuunnitelma? Mitkä asiat vaikuttavat yritysmuodon valintaan? Miksi tehdä markkinointisuunnitelma? Miten ennakoin yritykseni […]

  • Ateria 2022

    Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 8.11.2022.  Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Tänä vuonna […]