Ukrainan sodan vaikutukset ruokamarkkinoihin ja metsäsektoriin, webinaari

Webinaarissa luodaan katsaus Ukrainan sodan akuutteihin vaikutuksiin ruokamarkkinoilla sekä metsäsektorilla erityisesti Suomen näkökulmasta. Lisäksi Luonnonvarakeskuksen (Luke) asiantuntijat arvioivat mahdollisia pitkän aikavälin vaikutuksia vihreän siirtymän toteutumiseen. […]

Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtuma

Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero […]

Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari

Varma kevään merkki: Ruokaviraston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen elintarvikealan vientivalmennus tulee taas! Elintarvikealan vientivalmennus: suuntamerkkejä tulevaan Webinaari Aika: 5.4.2022 klo 9.00 - 11.00 […]

Talousveden laatu, käsittely ja turvallisuus -webinaari, osa 2

Mitä talousveden laadun luotettavuus veden käyttäjälle merkitsee ja miten sitä varmistetaan? Minkälaisia vesivälitteisiä epidemiariskejä Suomessa on? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan talousveden asiantuntijoiden kanssa Elintarviketurvallisuusjaoston kaksiosaiseen […]

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut ammattikeittiöosaajille

Mihin ruokahuolto on menossa tulevaisuudessa? Voiko automaatio, digitalisaatio ja robotiikka helpottaa työkuormaa tai vähentää raskaita työvaiheita? Miten työssä jaksamista voidaan tukea automaation keinoin? Tervetuloa mukaan […]

Lähikalapäivä Saarijärvellä

Sisä-Suomen kalatalousryhmä järjestää “Lähikalapäivän” 6.4.2022 JAMK:n BioPaavon tiloissa Saarijärvellä (Kauppakatu 5). Päivän aikana kuulemme esityksiä alan eri toimijoilta ja järjestetään työpaja, jossa pyrimme etsimään vastauksia […]

Team Finland Talks: Ruotsi

Ponnista Ruotsista kohti globaaleja markkinoita Ruotsi on vakaa, kasvava ja lähellä oleva markkina, jonne yrityksen kannattaa lähteä hakemaan kasvua. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja viennin […]