Ilmasto ja ravitsemus – ruokakassit puntarissa, verkossa

MTK ja S-ryhmä julkaisevat yhteistyössä Envitecpolis Oy:n kanssa uuden selvityksen ruuan ilmastovaikutuksista suhteessa ravitsemukseen. Tarkoituksena on herättää keskustelua, kannustaa kokonaisvaltaiseen ruokavalion tarkasteluun ja pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja. […]

Vastuullisuus ruokaketjun PK-yritysten vahvuutena

Suomalainen elintarvikeketju toimii jo nyt vastuullisesti, mutta kehittämistoimia vastuullisuuden eteen tehdään koko ajan lisää. Tervetuloa kuuntelemaan esimerkkejä ja kyselemään lisää kaupan ja elintarvikeyritysten tekemästä vastuullisuustyöstä. […]

Pohjoisen luomupäivät Kalajoella ja etänä

Pohjoisen Luomupäiville ovat tervetulleita luomutuottajat ja luomutuottajiksi aikovat sekä kaikki luomutuotannon sidosryhmät ja aiheesta kiinnostuneet. Paikalla on myös kattavasti yrityksiä. Tänä vuonna tapahtumaan voi osallistua […]

Vaikuttajamarkkinointi haltuun, Pohjois-Pohjanmaa

Yrittäjä, aika ottaa vaikuttajamarkkinointi haltuun? Tilaisuudessa PING Helsingin strategiajohtaja Varpu Rusila avaa perustermit vaikuttajamarkkinoinnista ja käy läpi kansainvälisen vaikuttajamarkkinoinnin kampanjaesimerkin Roadtrip from south to Lapland […]

Elintarvikekehitys ja yritysyhteistyö Etelä-Pohjanmaalla

Tule mukaan tutustumaan elintarvikealan tutkimukseen Epanet-verkostossa ja Seinäjoen yliopistokeskuksessa! 11.2. klo 8.30 - 10.00 Elintarvikekehityksen tutkimusryhmä tuottaa tietoa ruuan terveellisyyteen, makuun ja nauatittavuuteen liittyvistä tekijöistä. […]

Maankäytön muutos ja optimointi ilmastonmuutoksen hillinnässä 

OPAL-Life webinaari 14.2.2022 Maatalouden ilmastokeskustelu on ollut viime vuosina vilkasta. Suomen hiilineutraaliustavoite vuoteen 2035 mennessä edellyttää päästövähennystoimia kaikilta sektoreilta ja myös maataloudelle on asetettu oma […]

Kasvikset juotavaan muotoon – tuotekehityspaja, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Vihannekset, juurekset, hedelmät, marjat ja sienet juomien raaka-aineina. Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittää eteenpäin omia […]