Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2021 Lapissa

Vuoden 2021 Luonnontuotepäivät järjestetään Länsi-Lapissa 3.-4.11.2021. Kokoontumispaikkana on Kolari, Äkäslompolo. Ohjelma aloitetaan 3.11. retkeilyllä alan yrityskohteisiin, bussi lähtee aamulla Rovaniemeltä. Suunnitelmissa on myös toinen bussiretki, […]

Luonnontuotteista liiketoimintaa, Ähtäri

Miten luonnontuotteita hyödynnetään elintarvikkeiden ja alkoholien valmistuksessa sekä ravintoloissa? Luonnontuotteista liiketoimintaa -seminaarissa tähän aiheeseen meitä taustoittaa useampi luonnontuotealan asiantuntija ja lisäksi saamme kuulla vinkkejä luonnontuotteiden […]

Jalostuksesta ja tuotteistuksesta boostia luomutuotantoon!

Tule kuulolle saamaan oppia ja ideoita luomutuotteiden menekin lisäämiseksi! 9.11.2021 klo 9.30-12.00, ohjelma pdf:nä. Webinaarissa yrittäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia yritystoiminnan kehittämisestä: 9.30 Tervetuloa linjoille! / […]

Lakeus Kokkaa – HoReCa-alan ammattimessut

Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Suosittu messutapahtuma järjestetään 9. kerran kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 9.11. klo 12.30-17.30.   […]

SuperEcosystem week yhdistää alan tekijät marraskuussa

Agri-Food -klusteri on mukana SuperEcosystem Week -tapahtumassa, joka yhdistää tutkimuksen, kehityksen ja yritystoiminnan osana Sawosta Maailmalle -teemakuukautta. Maksuton virtuaalitapahtuma järjestetään Teamsissa ja SpatialChatissa 8. – […]

Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa -webinaari

Ruokahävikin vähentämiseen on erilaisia mahdollisuuksia ja varsinaisen ruokahävikin vähentämisen tueksi onkin kehitetty erilaisia seuranta- ja mittauspalveluita. Tästä huolimatta ruokapalveluista syntyy edelleen hävikkiruokaa, jonka hyödyntämiseen on […]