• Vierailu elintarvikeyrityksiin ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa

    Pohjoispohjalaisille ammattikeittiöiden edustajille suunnattu retki pohjoispohjalaisten elintarvikealan jalostajien tiloihin ja toimintaan 27.10. Kohteina: Pohjolan Peruna Oy:n Vihannissa ja Kotirannan Vihannesjaloste Oy:n Ylivieskassa. Tutustu tarkemmin ja […]

  • Luomuelintarvikepäivä, virtuaalitapahtuma

    Luomualan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 virtuaalitapahtumana. Vaikka emme tänäkään vuonna pääse tapaamaan livenä, luvassa on inspiroivia puheenvuoroja ja alan uusia tuulia niin kotimaisilta kuin […]

  • Verkkokaupan hävikkiratkaisut -työpajat

    Tervetuloa mukaan Hävikkifoorumin työpajoihin innovoimaan uusia hävikkiratkaisuja, joilla taklata kotitalouksien ruokahävikki! Työpajat järjestetään kolmessa työpajasarjassa, joissa pohditaan ja ideoidaan hävikkiratkaisuja ruoan verkkokaupan, päivittäistavarakaupan ja kodin […]

  • Taloustohtorin kasvihuonekaasulaskentapalvelu täydentyy -infowebinaari

    Luonnonvarakeskuksen Taloustohtorin Kasvihuonekaasulaskenta -palveluun on liitetty uusi osio. Osiolla voidaan laskea kivennäismaan peltojen hiilivarastomuutoksista syntyvät päästöt ja nielut. Uuden osion myötä Taloustohtorista pystyy tarkastelemaan entistä kattavammin […]

  • Arvoa kiertotalouden innovaatioista -webinaari

    Pohditko, miten sivuvirtoja voisi hyödyntää paremmin? Miten niistä voisi kehittää uutta liiketoimintaa? Tervetuloa Prosessiteknisen jaoston järjestämään webinaariin kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan! Paikalla on asiantuntijoita kiertotalouden edelläkävijäyrityksistä elintarvike- […]

  • Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma Varuke järjestää joka kuun viimeinen torstai "Varukkeessa tapahtuu" -virtuaali-infoja, joissa kuulet ruokapalveluiden vastuullisuuden etenemisestä. Ensimmäinen nettivälitteinen infotilaisuus on 28.10.2021 klo 13 - […]

  • Tulevaisuuden Elintarvikkeet, Nurmes

    Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden Elintarvikkeet -tilaisuuteen 28.10.2021 klo 13 - 15 Nurmekseen! Tarjolla tietoa tulevaisuuden kasvutrendeistä ja tuoteideoista, millaisia ilmastoviisaita tuotteita kuluttajat nyt haluavat, näkymiä lähiseudun […]

  • Kasviproteiinit ammattikeittiöissä -webinaari

    Turun yliopiston Brahea-keskuksen toteuttama Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi kesällä useampia ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita omassa toiminnassaan. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin […]