• Teknologiasta potkua elintarvikealan yrityksiin -virtuaalitapahtuma

    Miten ruuan jäljitettävyyttä ja ruokaturvallisuutta voitaisiin tehostaa? Millaisia mahdollisuuksia paikkatiedon hyödyntäminen ja robotiikka tarjoavat elintarviketalouteen ja elintarvikealan yrityksille? Haluatko oppia lisää automatisoinnin ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä […]

  • Miksi pakkausmerkinnät -seminaari

    Elintarvikepakkausmerkinnät ensisijaisesti suojaavat kuluttajan terveyttä ja ennalta ehkäisevät taloudellisten tappioiden syntymistä. Merkintöjen ansiosta kuluttajan on mahdollista tehdä tietoisia valintoja ja ostaa itselleen soveltuvia tuotteita omiin […]

  • Villiruokaviikko Lahden seudulla, avajaiset

    Villiruokaviikon tavoitteena on saada suomalaiset ymmärtämään luonnon meille tarjoama, koko maailmassa ainutlaatuinen rikkaus; jokamiehen oikeuksilla suoraan puskasta pannuun, aalloilta ateriaksi kerättävä ja ongittava villiruoka. Villiruokaviikko […]

  • Taste of Creativity -webinar

    Millaista tietoa aistitutkimus voi tuottaa tuotekehityksen ja kuluttajaymmärryksen tueksi? Mitä tiedetään tunteiden tutkimisesta ja moniaistisista ruokailuympäristöistä? Tilaisuus tuo yhteen Euroopan aistitutkijat, tule verkostoitumaan! Finnish Society […]

  • Ammattikeittiöt asiakkaiksi

    Webinaarissa on pääpuhujana Jyrki Sukula ja maakunnallisia onnistumisia kuullaan Satakunnasta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Webinaarin inspiroivat puheenvuorot tuovat esille mahdollisuuksia sekä esimerkkejä tuottajille, yrityksille ja ammattikeittiöille. Tilaisuutta […]

  • Hong Kongin valmennuspäivä (FFF)

    Tervetuloa kuulemaan viimeisimmät päivitykset Hong Kongin elintarvikemarkkinoilta. 12.5. klo 9.00 - 11.30 Tutustu tarkemmin

  • Elintarvikepäivä -webinaari

    Helsinki, Finlandia-talo Mannerheimintie 13, Helsinki

    Elintarvikepäivän ohjelma on julkaistu nyt kokonaisuudessaan! Tänä vuonna webinaarina toteutettavaan päivään on koottu laaja ja laadukas kattaus alan tulevaisuuteen, vahvuuksiin ja uusiin mahdollisuuksiin keskittyvää sisältöä. […]

  • Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus

    Miltä näyttää Keski-Suomen ruokaketju vuosina 2022–2027? Mitä syömme? Mitä matkailijalle tarjotaan? Onko ruokaketju aidosti vastuullinen ja toiminta kannattavaa? Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia Keski-Suomen ruokaketjun […]