Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 22.3.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus

Online-tilaisuudessa esitellään Tilalta.fi -palvelua ja keskustellaan siihen liittyvistä kehittämistoiveista. Tilaisuus pidetään 22.3.2021 klo 14 - 16. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki, ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/83B2C0301517F43F

Miten Suomen kansallinen luomuohjelma päivittyy? -webinaari

Maa-ja metsätalousministeriö järjestää tiistaina 23.3.2021 Luomu-webinaariin. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu aina klo 17:ään asti. Tilaisuudessa kerrotaan EU:n luomun toimintaohjelman valmistelusta, Suomen kansallisen luomuohjelman […]

Huomisen kalatuotteet

Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]

Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä

Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]

Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma

Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]

Project ”Baltic Sea Food” Conference

I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]

Kestävyyden monet kasvot

Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]