• Pyöreän pöydän keskustelu kasviskriteereistä, etäyhteydellä

    Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]

  • Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä

    Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]

  • VYR luomuviljawebinaari

    Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR järjestää Luomuviljawebinaarin lokakuun loppupuolella. Aika: 27.10.2020 klo 9.30-14.30 Puheenjohtajana Pekka Terhemaa VYR luomutyöryhmän puheenjohtaja, ProAgria 9.30 Tilaisuuden avaus ja katsaus kotimaiseen luomuviljan […]

  • Lähituotteilla makua lautaselle, Pohjois-Savo

    Maaliskuulta peruuntuneen livetapahtuman tilalla järjestetään ”Lähituotteilla makua lautaselle” -webinaari tiistaina 27.10. klo 14:00-15:30. Webinaarin lyhyet puheenvuorot käsittelevät muun muassa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoita, ja paneelikeskustelussa […]

  • Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä, Pohjois-Savo

    SavoGrow, Yrityspuisto Futuria Jalkalantie 6, Suonenjoki

    Ruokalaakso järjestää elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän keskiviikkona 28.10. klo 8:30-16:00. Koulutus järjestetään SavoGrowlla Yrityspuisto Futurian tiloissa, mutta koronavirustilanne huomioiden siirretään tarvittaessa verkkototeutukseksi. Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai […]

  • Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari

    Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Voit tutustua asiaan Aitoja makuja -lehdessä: Nagoyan pöytäkirja huomioitava elintarvikkeiden tuotekehittelyssä Webinaari […]

  • Food Business Summit 2020 Seinäjoella

    Seinäjoki, Frami B Kampusranta 9, Seinäjoki

    Keväälle suunniteltu Food Business Summit 2020 siirtyy koronaviruksen vuoksi lokakuun loppuun. Tapahtuman teema säilyy samana, mutta ohjelma on tiiviimpi, lippuhinta edullisempi ja tapahtumapaikka Farmi B:n […]