• Gastro 2020 Helsingissä

    Helsingin Messukeskus , Suomi

    Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]

  • Huomisen reilu ruoka, Helsinki

    Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

    Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]

  • Lisäarvoa palkokasveilla -seminaari Helsingissä

    Technopolis Ruoholahti 1, Helsinki

    Siirretty syksyyn - seuraa järjestäjän nettisivuja! Maaliskuussa järjestetään kansainvälinen palkokasviseminaari Helsingissä. Palkoviljat inspiroivat jalostajia kehittämään uusia palkokasvielintarvikkeita ja rehuratkaisuja. Arvopotentiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja laajentaminen herättävät […]

  • Luonnontuotteiden mahdollisuudet Hauholla

    Hahkialan kartano Hahkialantie 30, Hauho

    Tilaisuus peruttu! Metsien monipuolinen hyödyntäminen kiinnostaa suomalaisia. Tule kuulemaan ja keskustelemaan eri toimijoiden kanssa, miten juuri sinä voisit löytää uusia tapoja hyödyntää metsää. Tutustu ohjelmaan […]

  • Lähituotteilla makua lautaselle

    Savon koulutuskuntayhtymä (SAKKY) Sammakkolammentie 2, Kuopio

    Tilaisuus on siirretty syksyyn! Lähituotteilla makua lautasele on koko ruokaketjun toimijoiden kohtaamistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu alkutuottajille, jatkojalostajille, elintarviketeollisuuden toimijoille, julkiselle sektorille, ravintoloille sekä alan kehittäjille. […]