• Euroja elintarvikeviennistä – Vientiseminaari Helsingissä

    Helsinki, Team Finland Porkkalankatu 1, Helsinki

    Tuntuuko elintarvikeviennin kenttä kaaokselta, josta on vaikea saada otetta? Haluatko määrittää omat askelmerkkisi kohti menestyksekästä vientiä? Vientiseminaarissa kokoamme yhteen alan keskeisimmät toimijat ja nostamme esiin […]

  • Matkailun kehittäjien tapaaminen Helsingissä

    Helsinki, WTC Aleksanterinkatu 17, Helsinki

    Tervetuloa Rural Finlandin Matkailun kehittäjien tapaamiseen Helsinkiin 15.1.2020 klo 12-16. Paikkana on Ravintola WTC, Aleksanterinkatu 17. Tilaisuuden teemana on "Digitaalisuus matkailussa" ja saamme paikan päälle […]

  • Food from Finland: Grüne Woche 2020

    Suomi osallistuu jälleen tammikuussa 2020 Berliinin Grüne Woche-messuille (International Green Week), joka on maailman suurin ruoka-aiheinen elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma - kävijöitä messuilla on […]

  • Ruokahankintoja dynaamisen hankintajärjestelmän kautta Pohjois-Suomessa

    Tervetuloa mukaan edistämään lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden matkaa pellolta pöytään. Perusteilla on uusi toimintamalli sekä dynaaminen hankintajärjestelmä lähialueiden pientoimittajia ajatellen. Tavoitteena on kehittää hankintajärjestelmästä mahdollisimman […]

  • Mitä etiikan näkökulmasta tarkoittaa tuuppaus ruokasektorilla?

    Ruokasektorin koordinaatiohanke https://aitojamakuja.fi/ruokasektorin-koordinaatiohanke/ järjestää webinaarin, jossa esitellään tuuppaamista tai tuuppausta (engl. nudging) ja tarkastellaan sen eettisesti hyvää käyttöä ruokasektorilla. Tuuppauksella pyritään muuttamaan yksilöiden käytöstä esimerkiksi […]

  • Maistuva Oulu -tilaisuus

    Etsimme lähituotteita Oulun alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle – tule ja tarjoa! Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme. Tarvitaan siis […]

  • Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin Varsinais-Suomessa

    Turku, Forum Marinum Linnankatu 72, Turku

    Tervetuloa kuulemaan hyvistä kokemuksista luomu- ja lähiruoan käytön lisäämisessä ammattikeittiöissä! Aika: ke 22.1.2020 klo 15.00-19.30 Paikka: Forum Marinum, Linnakatu 72, Turku Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu […]

  • Kymenlaakson ruokamatkailun työpaja

    Kouvola, Taitaja Taitajantie 2, Kouvola

    Ruokamatkailu, autenttisuus ja paikallisuus ovat maailmalla kasvavia trendejä, joita hyödyntämällä alueellamme on mahdollisuus kasvaa vastuullisesti ja pitkäjänteisesti omia arvojamme kunnioittaen. Tästä kasvusta hyötyy koko arvoketju […]

  • Perunantutkimuksen talvipäivät Oulussa

    Oulu, Arina Pakkahuoneenkatu 16, Oulu

    Vuosittaiset Perunantutkimuksen talvipäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa tammikuun lopussa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset: https://perunasta.fi/talvipaivat/

  • Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit

    Knehtilän tila Haapasaarentie 75, Hyvinkää

    Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]