• PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola

    Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi avajaisseminaariimme laajasti toimijat pellolta pöytään, alueen yritykset sekä vilja-alan ja elintarvikealan valtakunnallisten yritysten edustajat mahdollisina yhteistyökumppaneina sekä alan opiskelijat ja oppilaitosten edustajat. […]

  • FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta

    FINLABEL -hanke tarjoaa tietoa private label-valmistuksesta kansainvälistymisen keinona. Mitä uusia kasvumahdollisuuksia korkeamman hintaluokan private label-tuotteiden valmistus tarjoaa suomalaisille elintarvikevalmistajille?Olet tervetullut mukaan maksuttomiin TIETOISKUIHIN Teamsiin, tutustu […]

  • Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari

    Hallitusohjelman mukaisen ruoka-alan kasvuohjelman toimenpidekokonaisuuus on käynnissä. Alkuvuodesta 2025 se täydentyi, kun Ruokatieto Yhdistys ry yhdessä Suvi ry:n kanssa alkavat rakentamaan yrityslähtöistä kasvualustaa, HY aloittaa […]

  • Makuja Pohjois-Savosta menukilpailun finaali, Kuopio

    Kesäkuussa julkaistu, Makuja Pohjois-Savosta menukilpailu etenee kohti huipentumaansa. Finaali järjestetään Savon ammattiopiston tiloissa Savilahdessa. Tapahtuma on kaikille avoin ja yleisö pääsee äänestämään myös omaa suosikkimenuta. AIKA: 3.2.2025 klo […]

  • Pientuottajat osana julkisia hankintoja -info, Etelä-Savo

    Saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten voit päästä mukaan julkisiin hankintoihin ja kasvattaa liiketoimintaasi. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa, joka voi avata uusia ovia […]

  • Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin, Pohjois-Pohjanmaa

    Peruna-alan toimija, tiedätkö miten vastuullisuuden kasvavat vaatimukset vaikuttavat liiketoimintaasi? Tule mukaan Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin -tilaisuuteen! EU:n vastuullisuussääntely tulee näkymään myös peruna-alan toimijoiden arjessa mm. alihankinta- ja […]

  • Tieteellisgastronominen ruokaklubi, teemana sipuli

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]