Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Kestävyyttä ruokaketjuun-seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, verkostoidutaan ruokaketjun toimijoiden kanssa sekä opitaan käytännön ratkaisuja siitä, miten ruokaketjustamme voidaan tehdä entistä kestävämpi ja miten voisimme lisätä yhteistyötä. Tilaisuus […]
Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus
Syksyllä 2024 on haussa Suomen paras ruokalahja! Suomen ruokalahjakilpailussa palkitaan ruokamatkamuistoiksi ja liikelahjoiksi soveltuvia kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka-, design- ja käsityötuotteita, jotka kertovat tarinan ja tuovat esiin […]
Huomisen ruokapöytä -seminaari Mikkelissä
Päivä tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja, inspiroivia keskusteluja ja käytännönläheisiä työpajoja ruoan ja matkailun tulevaisuuden teemoista. Iltapäivän kohokohtana on Suomen ruokalahjakilpailun palkintojenjako. Tule mukaan verkostoitumaan, oppimaan uutta ja jakamaan […]
Leg4Life-hankkeen politiikkasuosituksen julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Palkokasvien viljely ruoaksi ja rehuksi vahvistaa ruokaturvaa ja huoltovarmuutta. Aika: to 7.11.2024 klo 11:30-13:50 Paikka: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran juhlasali, Hallituskatu 1, Helsinki Tilaisuuden verkkolähetystä voi seurata myös […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 2
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Koko ruokaketju kohti kestävää tulevaisuutta – Kuluttajien ja maatalousyrittäjien näkemyksiä
Marraskuun tutkimustiistain 12.11.2024. klo 9-10:00 aiheena pohditaan kestävämpää tulevaisuutta ruokaketjun eri toimijat huomioiden. Tälle kertaa tarkastelussa ovat erityisesti maatalousyrittäjien, sekä kuluttajien näkökulmat aiheeseen. Pääsemme tilaisuuden […]
Ruokaelämyksen rakentaminen tapahtumassa -webinaari
Ruokatapahtumat trendaavat ja ruoan rooli tapahtumissa vahvistuu. Ruoka voi olla tapahtuman vetonaula. Marraskuun webinaarissa vieraana Flow Festivalin COO/ tuotantopäällikkö ja We Jazz Festivalin toiminnanjohtaja Katariina Uusitupa, joka […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: kemiallisen kasvinsuojelun vähentäminen suomalaisessa maataloudessa
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]