Lautaselle 2024
Lautasella on erityisruokavalioiden oma tapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä. Tarjolla on maistuvia herkkuja, joissa huomioidaan niin gluteenittomuus, vege ja vegaanisuus sekä erilaiset allergiat. Tutustu uutuustuotteisiin, tee ostoksia ja maistele herkkuja! Poimi […]
Elintarvikejalostuksen hanketreffit, etäyhteydellä
Lämpimästi tervetuloa Elintarvikejalostuksen hanketreffeille 28.10. Oi jalostamisen jalo taito! Jalostuksella elintarviketuotteiden arvoa saadaan nostettua, mutta se vaatii monipuolista osaamista, tiloja ja muita resursseja. Yhteistyö on yksi […]
Innovaatioiltapäivä Etelä-Savossa
Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä […]
Tiedosta toimintaa maankäyttösektorilla -tapahtuma, Helsinki ja etänä
Maankäyttösektorin ilmastotoimia edistävän uuden tiedon tuottamiseen on laitettu merkittävä määrä rahaa ja työtä. Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuuden viimeisetkin hankkeet ovat päättymässä. Miten tämä tieto saadaan pienentämään päästöjä ja […]
Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano
LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 1
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan – osa 2, webinaari
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahasto järjestää webinaarin tiistaina 29.10. klo 13.30-15.00. Webinaari on tarkoitettu erityisesti kala-alan yrityksille ja ammattikeittiöille. Webinaari on osa keväällä 2024 käynnistynyttä […]
HANSALIM – a South Korean concept for selling and marketing local products
Lokakuun Verkostoaamuun 30.10. klo 8:30-10:00 saapuu kansainvälisiä vieraita kertomaan Etelä-Koreasta lähtöisin olevasta HANSALIM-konseptista, joten tämä verkostoaamu on englanniksi. Tervetuloa linjoille! Learn more about HANSALIM- a […]
Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä – webinaari, Etelä-Savo
Tietoisku on suunnattu erityisesti tuottajille, suoramyyntitiloille, elintarvikejatkojalostajille eli yrityksille, jotka harjoittavat suoramyyntiä. Aamupäivän aikana luodaan katsaus olemassa oleviin myyntikanaviin ja esimerkkinä kerrotaan Graanin myynti- ja […]
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]