• Stadin Lounas-REKO Lasipalatsin aukiolla, Helsinki

    Hei hyvän ja reilun lähiruoan ystävä! Tunnetko REKO-lähiruokailmiön? Pääset nyt saamaan siitä maistiaisia Stadin Lounas-REKO-tapahtumassa Lasipalatsin aukiolla Helsingissä tiistaina 28.5. klo 11.30–13.30. REKO tulee sanoista rejäl […]

  • Luomu näkyväksi asiakkaille, Teams

    Ruokalistalla on luomua, mutta tietääkö siitä asiakkaat. Maksuton LuRu-info ti 28.5. klo 13-14, jossa kerrotaan mitä ja miten luomusta voi kertoa ja tutustutaan uusiin faktapohjaisiin […]

  • Vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams

    Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 30.5.2024 klo 10.00 – 12 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme terveiset PLMA-messuilta ja SUVI ry:n (Suomen elintarvikevientiyhdistys ry) ajankohtaisia kuulumisia, tulevaisuuden […]

  • Ruokaprovinssi-kahvit, Teams

    Tervetuloa kesäkuun Ruokaprovinssi-kahveille 5.6. klo 14-14.30! 11-13.6.2024 Seinäjoella, Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa SeAMKissa järjestetään usean sadan hengen kansainvälinen ERIAFF-konferenssi, joka kokoaa yhteen jäseniään useista Euroopan ruokamaakunnista. ERIAFF […]

  • Vastuullisuustiedon välittäminen digitaalisesti-webinaari

    Vihreä siirtymä ja kestävyyteen liittyvät raportointivaatimukset luovat yrityksille uusia tarpeita kuljettaa vastuullisuuteen liittyviä alkuperätietoja tuotteiden sekä raaka-aineiden mukana. Yrityksen digitalous -hankkeessa on tehty kevään aikana […]

  • Villiyrttikarkelot Oulussa

    Villiyrttikarkelot - laajasti luonnosta -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan Yrittäjien järjestämä […]

  • Kylmäkuivaus ja pakkaukset -teemapäivä, Kuopio

    ELTUVA-hankkeen järjestää teemapäivä kylmäkuivauksesta kiinnostuneille elintarvikeyrityksille 12.6. klo 12-16 Kuopiossa. Lue tarkemmin ohjelman sisällöstä ja ilmoittaudu 5.6. mennessä!