Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -tietoisku, Teams
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -raportti julkaistu - tule kuulemaan tietoisku tuloksista! Osana Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa) -hanketta toteutettiin laaja kartoitus maakunnan […]
Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus?, Jyväskylä
Miten koronapandemia ja Ukrainan sota ovat vaikuttaneet keskisuomalaisten ruoka-alan yritysten toimintaan? Miten yrittäjät voivat ja kuinka pitkällä yrityksissä ollaan kestävyyden ja vastuullisuuden huomioimisessa? Muun muassa […]
Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden rooli ostopäätöksessä
Tiedätkö, mistä asiakkaasi pitävät? Webinaarin jälkeen teet tuottavampia valintoja asiakasarvioita hyödyntämällä ja hahmotat, mihin kantsis keskittyä ruokamatkailutuotteen kehittämisessä, jotta luot arvoa asiakkaille. Webinaari: Mitä tarttis tietää? Asiakasarvioiden […]
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat. 15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjän pääsevät esittelemään omia […]
Agri-Food Future, Iisalmi
Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024 klo 9-17. […]
Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaari ja työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaariin ja työpajaan, joka järjestään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Iltapäivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vaihtoehtoisten proteiinituotteiden markkinoiden […]
Väitöstilaisuus: The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking
FM Minna Rotola-Pukkila esittää väitöskirjansa ”The Umami Compounds in Nordic Food Raw Materials and the Effect of Cooking” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 19.01.2024 klo […]
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuus Tervetuloa Julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteet ja kustannusindeksit -selvitystyön julkaisutilaisuuteen tiistaina 23.1. klo 9-11. Aika: tiistai 23.1. klo 9.00-11.00 Paikka: […]
Itämeren ruokavalio -webinaari
Lämpimästi tervetuloa Ammattikeittiöosaajat ry:n ja John Nurmisen Säätiön järjestämään maksuttomaan webinaariin! Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ottavat huomioon myös vaikutukset ympäristöön ja siten Itämereen. Tule kuulolle, miten […]
FFF Re-Launch Seminar 2024, Turku & Teams
Welcome to Functional Foods Forum's Re-Launch Seminar! During the afternoon, we will reveal the new identity of FFF and offer you the possibility to dive […]