Kouluruokaohjelma -webinaari
Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään kouluruokailuun liittyviä aiheita. Ohjelmassa kuullaan erityisasiantuntijoita ja eri organisaatioiden edustajia, jotka jakavat kokemuksiaan ja tietoaan aiheesta. Aiheina ovat muun muassa kouluruokailun […]
Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo
Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan 14.11.2023 klo 14-17 Esedulle, Otavankatu 4, Mikkeli. Tapahtuma kokoaa yhteen […]
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa
Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn? Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin […]
Nordic Organic Food Fair, Malmö
Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut, jotka järjestetään 15.–16.11.2023 Malmössä Ruotsissa, ovat Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut. Messut on suunnattu […]
KIKE Markkinakatsaukset Zoomissa: PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta
Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Kohteena PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta. Tule KIKE 4. Markkinakatsaukseen 15.11.! Ilmoittaudu tästä! Kauppa tuo tarjolle enenevästi […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Webinar: Top 10 Trends, Opportunities for 2024
New research shows that, while the effects of high food price inflation and the need to cut back are still affecting consumer markets worldwide, eye-catching […]