Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Kausala
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa. Ohjelmassa tietoa artesaanikäsitteestä ja teoriaa […]
Flavoria Innovation Festival -kick off, Turku
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta. Päivämäärä: 13.11.2023 Aika: klo 11.00–12.30 […]
Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua -webinaari
Muistathan paikallisuuden myös juomatarjoiluissa! Hurmaa asiakkaasi suomalaisilla mauilla tai tule muuten vain kurkistamaan suomalaisten juomien maailmaan. Aika: 14.11. klo 9–10.30 Ruokamatkailuun kuuluvat myös paikalliset juomat! […]
Kouluruokaohjelma -webinaari
Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään kouluruokailuun liittyviä aiheita. Ohjelmassa kuullaan erityisasiantuntijoita ja eri organisaatioiden edustajia, jotka jakavat kokemuksiaan ja tietoaan aiheesta. Aiheina ovat muun muassa kouluruokailun […]
Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo
Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan 14.11.2023 klo 14-17 Esedulle, Otavankatu 4, Mikkeli. Tapahtuma kokoaa yhteen […]
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa
Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn? Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin […]
KIKE Markkinakatsaukset Zoomissa: PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta
Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Kohteena PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta. Tule KIKE 4. Markkinakatsaukseen 15.11.! Ilmoittaudu tästä! Kauppa tuo tarjolle enenevästi […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]