Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo
LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
ETS: Tekoäly, digitalisaatio ja vastuullisuus elintarvikealalla, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Prosessitekninen ja Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto järjestävät marraskuussa webinaarin, jossa käsitellään digitalisaatiota, tekoälyä ja vastuullisuutta. Aika: 9.11.2023, klo 12-16 Paikka: Teams Ohjelma: 12-12:15 Opening […]
Mitä tarttis tehdä Lapin alueella? -ruokamatkailustrategiatyöpaja
Tervetuloa kertomaan, miten Lapin alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland päivittää yhteistyössä alueellisten ryhmien kanssa kansallisen ruokamatkailustrategian ja samalla viedään eteenpäin alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Lapissa ja […]
Marrasmarkkinat Joensuussa
Perinteisiä Marrasmarkkinoita vietetään Joensuun torilla 10.-11.11.2023. Markkinat ovat avoinna perjantaina 10.11. klo 7-18 ja lauantaina 11.11. klo 7-16. Tervetuloa markkinatunnelmaan! Tutustu asiaan tarkemmin verkkosivuilla!
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Kausala
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa. Ohjelmassa tietoa artesaanikäsitteestä ja teoriaa […]
Flavoria Innovation Festival -kick off, Turku
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta. Päivämäärä: 13.11.2023 Aika: klo 11.00–12.30 […]
Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua -webinaari
Muistathan paikallisuuden myös juomatarjoiluissa! Hurmaa asiakkaasi suomalaisilla mauilla tai tule muuten vain kurkistamaan suomalaisten juomien maailmaan. Aika: 14.11. klo 9–10.30 Ruokamatkailuun kuuluvat myös paikalliset juomat! […]
Kouluruokaohjelma -webinaari
Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään kouluruokailuun liittyviä aiheita. Ohjelmassa kuullaan erityisasiantuntijoita ja eri organisaatioiden edustajia, jotka jakavat kokemuksiaan ja tietoaan aiheesta. Aiheina ovat muun muassa kouluruokailun […]
Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo
Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan 14.11.2023 klo 14-17 Esedulle, Otavankatu 4, Mikkeli. Tapahtuma kokoaa yhteen […]