Ruokamatkailu – Arctic Food Lab -verkoston tapaaminen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaa
Ruoka- ja elintarvikealan yrittäjä ja alan toimija – tervetuloa ruokaverkoston yhteiseen tapaamiseen Ouluun 2.11 klo 12-16! Ruokamatkailussa on mahdollisuuksia! Tule kuulemaan yrityksien ja hanketoimijan puheenvuorot […]
Food SystemiCity kick-off for business development, Helsinki
Decentralized local food production and distribution enhances agrifood sustainability and food security. This creates new business opportunities for actors in the built environment. Future food systems […]
Pakkaa tulevaisuuteen – Tutkimuksesta tekoihin, Helsinki ja etänä
Ruokapakkaamisen muutos on ollut nopeaa, eikä se ole pysähtymässä. Olemme keskellä järjestelmätason muutosta ja aktiivisimmat toimijat pystyvät muokkaamaan pakkaamisen tulevaisuutta. Mikä on sinun roolisi? Package-Heroes-hanke […]
Verkkokoulutus pakkaus- ja jakeluratkaisuista
Tietoa tarjolla pakkaus- ja jakeluratkaisuista. Luonnontuotealan täydennyskoulutus -hankkeeseen liittyvä koulutus nyt tarjolla verkossa muillekin aiheesta kiinnostuneille. Matti-Pekka Pasto Seinäjoen ammattikorkeakoulusta käsittelee pakkaus- ja jakeluratkaisuja torstaina […]
Kimpassa – seminaari yhteistyöstä, yhteisestä brändistä ja brändin rakentamisesta, Turku
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa asiantuntijat ja yritykset kertovat yhdessä tekemisestä ja sen tärkeydestä yritystoiminnassa sekä kansainvälistymisessä. Seminaarissa pääset kuulemaan myös brändin rakentamisesta ja sen hyödyistä […]
Tässäkin on luomua, Teams
Miten luomun käytön lisääminen onnistuu ilman merkittävää kustannusten nousua? Entä miten paikallista luomua saadaan ruokailijoiden lautasille? Seuraavassa Tässäkin on luomua -infossa 6.11. klo 13-14 luomuttamisesta […]
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 6.11.2023 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme Elina Koiviston ja Jaakko Holtinkosken esityksen Ruokaviennin osaamiskeskittymän rakentaminen, IntoSeinäjoki ja […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!
Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista on toiminut […]
Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti
Tervetuloa tiistaina 7.11. klo 14–16 kertomaan, miten Hämeen ja Lahden alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden […]
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30 Ohjelma: Johdatus keskusteluaiheeseen: Hyvinvointialueet, tavoitteet ja […]