Biodiversiteetti ruokaketjun yrityksissä, webinaari
Tervetuloa tutustumaan yritysten matkaan kohti biodiversiteettiä kunnioittavaa liiketoimintaa! Tässä webinaarissa tutkijamme esittelevät tutkimustuloksiaan biodiversiteetin merkityksistä, niihin liittyvistä käytännöistä ja johtajuudesta, sekä tulevaisuuden kehityssuunnista suomalaisissa ruokajärjestelmän […]
Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala
Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus Aika ja paikka: 3.10.2023 klo 12-15 Teams Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Varastointi Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä […]
Keski-Suomi Food Lab -työpaja, Laukaa
Save the date! Keski-Suomi Food Lab -teemainen työpaja järjestetään tiistaina 3.10 klo 13 – 16 Laukaassa. Lisätietoja työpajasta aitomaaseutu.fi kalenterissa!
Käykö luomu kukkarolle?
”Käykö luomu kukkarolle”-tilaisuuden ohjelma julkaistaan pian. Seuraa Luomuinstituutin sometilejä Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa tai vieraile nettisivuillamme. Tule mukaan keskustelemaan luomun tulevaisuudesta paikan päälle Helsingin yliopiston […]
Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 4
Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi […]
Infotilaisuus tulevista julkisista luomu- ja lähiruokahankinnoista pientuottajille, webinaari
Tervetuloa kuulemaan millaisia hankintoja alueesi hankintayksiköillä ja ruokapalveluilla on lähiaikoina suunnitteilla ja miten voit tarjota omia tuotteitasi niihin. 4.10.2023 klo 13.00-15.00 Teamsissä Julkisissa ruokapalveluissa halutaan […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista elintarvikehuoneistolle, omavalvonta
4.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta omavalvonnan näkökulmasta 11.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta 18.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta – näytteenotto ja hygienia Lisätietoa Paivi.Matilainen@proagria.fi
Virtuaali-info: Näin rakennat oman vastuullisuusohjelman
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman viimeisessä virtuaali-infossa tutustutaan vastuullisuusohjelman käyttämiseen. Virtuaali-info pidetään torstaina 5.10. klo 14-15. Ilmoittaudu mukaan! Ohjelma Lyhyt vastuullinenruokapalvelu.fi -sivuston esittely Kokemuksia vastuullisuusohjelman käyttämisestä, Riina […]
Hämäläinen Ruokatarina -työpaja, Hämeenlinna
Tervetuloa ruoka-alan toimija, kehittäjä, yrittäjä, opiskelija, opettaja tai muuten alasta kiinnostunut jatkamaan keväällä aloitettua hämäläistä ruokatarinaa 9.10.2023 Hämeenlinnaan Visamäkeen, HAMKin korkeakoulukeskukseen. Hämäläinen Ruokatarina -työpajassa keskitytään […]
Käytännön ruokatyöpajat Hämeenlinnassa: kotimaiset erikoiskasvit
Toisessa käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme käytännössä, miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa […]