• Tässäkin on luomua -info Teamsissä

    Tässäkin on luomua -infossa torstaina 15.6. klo 13-14 kuullaan ruokapalveluiden kokemuksia luomuttamisesta. Luomuttamisen vaiheista ja tuotekehityksestä ovat kertomassa ISS Palvelut Oy ja Ammattiopisto Samiedun ruokapalvelu. Info on maksuton ja […]

  • Luonnontuotealan seminaari

    Tervetuloa Suomussalmelle luonnontuotealan seminaariin, jolla samalla juhlistamme Arktiset Aromit ry:n 30-vuotista taivalta! 16.-17.6. klo 9.15 - 17. Seminaarin ohjelma on jaettu kolmeen teemaan. ENNEN – […]

  • Luonnontuotealan kesäretkipäivä Suomussalmella

    Tervetuloa Suomussalmelle luonnontuotealan seminaariin, jolla samalla juhlistamme Arktiset Aromit ry:n 30-vuotista taivalta! 16.-17.6. klo 9.15 - 17. Retkipäivä lauantaina 17.6.2023 Lauantaina 17.6. seminaarin osallistujilla on […]

  • Luonnonlaidunpäivä 2023

    Lehmät, lampaat, hevoset ja muut laiduntajat ylläpitävät uhanalaisten perinnebiotooppien eli ketojen, niittyjen, hakamaiden ja metsälaitumien monimuotoisuutta ja torjuvat luontokatoa. Luonnonlaidunpäivää vietetään vuosittain juhannusta edeltävänä lauantaina (17.6.2023) […]

  • Metsästys – harrastus vai tulonlähde?, Levi ja etänä

    Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]

  • Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset -julkaisutilaisuus, webinaari

    Pohjoismaisten ravitsemussuositusten kuudes laitos julkistetaan suuressa kansainvälisessä tapahtumassa, joka pidetään Islannissa 20. kesäkuuta. Raportissa esitellään nyt ensimmäistä kertaa tieteellisiä suosituksia siitä, millainen ruoka on hyväksi […]

  • LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari

    Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon kaksi kertaa vuodessa. Ajankohtaisinfoissa esitellään lähiruokaan, luomuun ja luonnontuotteisiin liittyviä […]

  • Protein Vision – Interactive Broadcast Series

    Innovations in Alternative Meat & Dairy From plant-based to cell cultured, alternative meat and dairy has excited innovators and investors alike. But is the category […]

  • Läheltä Ruokaa Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan kauppatori

    Tilaisuus on avoinna yleisölle 1.7.2023 klo 9-13. Juontajana toimii Ulla Liukkonen, keittiömestari ja Etelä-Karjalan ruokalähettiläs. Karelia à la carte -verkoston yrittäjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan […]