Uudet alut, tuoksuvat silmut – luontoalan yrittäjien treffit, Liminka
Tule mukaan Pohjois-Pohjanmaan luontoalan yrittäjien treffeille! Päivän aikana kuulemme hyviä malleja ja ratkaisuja luonnontuoteraaka-aineketjuista ja markkinoista, toimialatietoa ja yritysesimerkkejä. Liminka, 29.03.2023 klo 12.00–14.30 ja 14.30–15.15, […]
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Mikkeli
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]
Laadun mittaaminen ja laadunvarmistus, Etelä-Pohjanmaa
Tervetuloa KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen järjestämään maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 29.3.2023 klo 13–17! Sanna Harju kertomassa laadunvarmistuksesta Mallaskoskella Panimokierros ja olut-tasting Omakustanteinen ruokailu tarjolla […]
ETS: Näytteenotto osana omavalvontaa: miksi, miten, ja mitä hyötyä? -webinaarisarja
Elintarviketoiminnassa tarvitaan laaja kirjo erilaisia keinoja tuoteturvallisuuden ja hygienian mittaamiseen. Tässä webinaarisarjassa keskitytään ammattikeittiöiden ja pienten elintarvikealan tuotantolaitosten näytteenottosuunnitelman tekemiseen, näytteenoton toteuttamiseen ja tulosten trendiseurantaan. […]
Erikoiskasvien aktiivisuus maan alla
FutureCrops 2.0 hanke järjestää erikoiskasviaiheisen webinaarin aika: 30.3.2023 klo 9-12 (Teams) Webinaarissa käsitellään erityisesti havaintoja erikoiskasvien juurten kasvusta ja juurinystyröinnistä sekä maa-analyyseistä. Tarkempi ohjelma ja […]
Vauhtia ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, Helsinki
Helsingissä lähitapaamisena toteutettavan työpajan tavoitteena on jakaa tietoa, kartoittaa parhaita käytäntöjä sekä pohtia yhdessä, miten hävikkiä saadaan vähennettyä. Kuulet ajankohtaista asiaa ravitsemispalveluita koskevista jäteasetuksen muutoksista, […]
Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus
Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraava info on to 30.3. klo 13-14. Aiheena on elintarvikehankintojen kotimaisuusasteen määrittäminen ja tiedolla johtaminen. Näistä aiheista […]
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Pieksämäki
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]
Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari
VarsiFood-hankkeen puitteissa järjestettävässä Teams-webinaarissa kuulet, miten voit konkreettisesti ja monipuolisesti hyödyntää Raseko Food Laboratorya, Luken Jokioisten FoodPilot-testihallia, Turun AMK:n elintarvikepuolen tutkimus- ja laboratoriotoimintaa sekä Turun […]
ETS: Ruuan hinta ja kotitalouksien ostovoima – näkymiä kevääseen -webinaari
Tervetuloa Ruuan hinnan ja kuluttajien ostovoiman tuleva kehitys –webinaariin ja Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston (ETMJ) vuosikokoukseen 30.3.2023 klo 16.30-18.00 TEAMS-yhteydellä. Webinaari on kaikille avoin. Ohjelma: […]