Gastropaja- terveellinen ruoka Lahdessa

Päivän teemassa paneudutaan terveelliseen ruokaan, mitä se oikein tarkoittaa ja miten vastata terveellistä ruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin. Mietitään myös hyviä ruokamatkailutuotteita esimerkiksi liikunta- tai muihin […]

Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

Kehitysohjelmassa järjestetään kaikille avoimia infotilaisuuksia, jossa kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Infot pidetään Teamsissa ja niitä ei tallenneta. Seuraava info järjestetään 24.3.2022 klo 13-14. Ilmoittaudu mukaan tästä […]

Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 2

Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 28.3.2022 klo 12-14. Aiheina mm. kerkän keruun kannattavuus ja hinnoittelu, alustus Juha Vornanen. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen […]

ETS: Talousveden laatu, käsittely ja turvallisuus -webinaari, osa 1

Mitä talousveden laadun luotettavuus veden käyttäjälle merkitsee ja miten sitä varmistetaan? Minkälaisia vesivälitteisiä epidemiariskejä Suomessa on? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan talousveden asiantuntijoiden kanssa Elintarviketurvallisuusjaoston kaksiosaiseen […]