Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ETS: Talousveden laatu, käsittely ja turvallisuus -webinaari, osa 1

29.3.2022 @ 09:00 - 10:45

Mitä talousveden laadun luotettavuus veden käyttäjälle merkitsee ja miten sitä varmistetaan? Minkälaisia vesivälitteisiä epidemiariskejä Suomessa on? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan talousveden asiantuntijoiden kanssa Elintarviketurvallisuusjaoston kaksiosaiseen webinaarisarjaan.

Tilaisuus on kaksiosainen, samalla lipulla osallistuminen kumpaankin osaan. Tilaisuus järjestetään Teamsissä. Seminaarin hinta ja ilmoittautuminen!

Osa 1
29.3. klo 9.00–10.45

9.00 Tilaisuuden avaus

elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & ETJ:n johtoryhmä

9.05 Veden laadun merkitys ja varmistaminen McDonald’s-ravintoloissa

Quality Assurance Manager Stiina Rasimus-Sahari, Food Folk, McDonald’s

9.35 Veden laadun merkitys ja varmistaminen juomateollisuudessa

  • laadunvarmistuspäällikkö Päivi Rantanen, Pernod-Ricard Finland Oy
  • (Puhuja varmistuu myöhemmin), Eckes-Granini Finland

10.05 Veden laadun merkitys ja varmistaminen broilerilihatuotteiden tuotannossa

laatupäällikkö Henna Röytiö, Naapurin maalaiskana Oy

10.35 Keskustelu ja loppusanat

Osa 2

5.4. klo 9.00–11.00

9.00 Tilaisuuden avaus

elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & ETJ:n johtoryhmä

9.05 Vesilaitoksen laadunvarmistus

käyttöpäällikkö Venla Avelin, Lahti Aqua Oy

9.35 Elintarviketeollisuus vesihuoltolaitoksen asiakkaana, sekä lyhyt elintarvikeyrityksen puheenvuoro

  • toimialapäällikkö Elisa Piesala, Elintarviketeollisuusliitto ry
  • ympäristöpäällikkö Janne Sahlstein, Valio Oy

10.15 Vesivälitteiset epidemiat Suomessa

epidemiologieläinlääkäri Ruska Rimhanen-Finne, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

10.45 Keskustelu ja loppusanat

 

 

Details

Date:
29.3.2022
Time:
09:00 - 10:45