Valtakunnallinen ruokakasvatuksen teemapäivä

Tervetuloa kaikkien aikojen ensimmäiseen Ruokakasvatuksen teemapäivään 16.3. klo 12.15-16! Kokoamme yhteen ruokakasvatuksesta ja ruokailun kehittämisestä innostuneet henkilöt eri puolilta Suomea. Ruokakasvatus on tärkeä osa hy­vinvoinnin […]

Katsaus ravitsemussuositusten uudistamisprosessiin

Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat tänä vuonna, kun ympäristökestävyys yhdistetään ravitsemussuosituksiin. Tule kuulemaan, kuinka suosituksia uudistetaan ja miten ne koetaan elintarvikealalla. Ohjelma 16.3.2022 15:00 - 16.15 (sekä Itä- […]

Ilmastoviisaan maatalouden tiedonvaihtopäivä

Tule esittelemään ilmastoviisas hankkeesi ja tutustumaan muiden hankkeiden sisältöihin ja ihmisiin hankkeiden takana virtuaalisella messuosastolla. Mitä jo tehdään maatalouden ilmastotoimien edistämiseksi? Millaisia onnistumisia hankkeessasi on […]

Luonnontuotteet liikkeelle – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan

Luonnontuotealan kasvun pullonkaulana on raaka-aineiden saatavuus. Kerääjät eivät tiedä riittävän ajoissa ostajien raaka-ainetarpeista ja ostajia voi olla myös vaikea tavoittaa. Ostajien puolestaan on vaikea tavoittaa […]

Vastuullinen ravintolatoiminta -webinaari

Haluatko oppia lisää ravintolatoiminnan vastuullisuudesta? Kerromme webinaarissa, miten voit konkreettisesti ottaa huomioon vastuullisuuden eri osa-alueita yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Lisäksi saat tietoa Vastuullinen gastronomia-verkkokoulutuksesta sekä Luomua […]