• Arctic Food Lab – ruokaverkoston kick off!, Pohjois-Pohjanmaa

    Tule verkostoitumaan ja rakentamaan yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ruokaverkostoa! Oulussa järjestettävä tilaisuus on suunnattu elintarvikealan yrityksille ja muille toimijoille. Luvassa on tietoa Oulu2026 kulttuuripääkaupunki -tunnustuksen mahdollisuuksista yritystoimintaan, […]

  • Tulevaisuuden kuitupohjaisia pakkausratkaisuja, etäyhteyksin

    Tervetuloa kuulemaan tuloksia ja yritysten kokemuksia kuitupohjaisten pakkausratkaisujen kehittämistyöstä LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin kanssa! KUPARI-hankkeen aikana on kehitetty Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan pakkaavien yritysten tarpeisiin kuitupohjaisia […]

  • Lähiruokaa ostoskoriin – innovaatiotyöpaja, Häme

    Yhteiskehittämisen työpaja lähiruoasta kiinnostuneille kuluttajille. Ostatko paikallisten tuottajien tuottamia elintarvikkeita? Oletko kohdannut haasteita ostaessasi paikallisia ruokatuotteita kaupastasi? Entä tunnetko paikallisia lähiruokatuotteita? Tervetuloa vaikuttamaan ja kehittämään […]

  • Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma

    Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi […]

  • SOME haltuun ja hyödyksi -webinaari, Kaakkois-Suomi

    Miten hyödynnän sosiaalisen median työkaluja yrityksen asiakasviestinnässä tarpeiden mukaisesti? Some-markkinoinnin A ja O on, että olet valinnut asiakkaasi ja tiedät, kenelle tuotat somesisältöä. Sosiaalista mediaa […]

  • Elintarvikeviennin ABC, osa 6: Katsaus elintarvikeviennin sopimusoikeuteen

    Elintarvikeviennistä kiinnostunut, osallistu Elintarvikeviennin ABC -webinaariin marraskuun aikana! 6-osaisen webinaarisarjan aikana osallistujat pääsevät tutustumaan elintarvikeviennin perusteisiin ja saavat vinkkejä viennin aloittamiseen. Webinaarien ajankohdat ja aiheet […]

  • Webinaari vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista

    Tilaisuudessa perehdytään vuosi sitten päivitettyihin elintarvikkeiden hankintakriteereihin ja saadaan vinkkejä hankintatavoitteiden käytäntöön viemisestä. Tilaisuudessa kuullaan useita esimerkkejä hankkijoiden toteuttamista markkinavuoropuheluista ja sopimuksen seurannan tavoista, joilla […]

  • PuroMeetti JATKOT, online

    Pienistä puroista suuria väyliä -hankkeessa kokoonnutaan vielä yksille PuroMeeteille syksyn aikana! Tavataan PuroMeetti JATKOILLA torstaina 25.11.2021 klo 12 – 14 ZOOM-webinaarissa tuttuun tapaan. Vaihdetaan vapaamuotoisesti […]

  • Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma Varuke järjestää joka kuun viimeinen torstai "Varukkeessa tapahtuu" -virtuaali-infoja, joissa kuulet ruokapalveluiden vastuullisuuden etenemisestä. Marraskuun nettivälitteinen infotilaisuus on 25.11.2021 klo 13 - […]